Le lehet úgy fogyasztani valakit hogy ne tudjon róla?
Figyelt kérdés
barátom túlsúlyos, de ha a fogyás szoba kerül nem áll velem szóba, vagy megsértődik. Mit tehetnék? próbáljak olyan ételeket főzni neki amik nem hizlalnak? segítsetek!2012. jún. 29. 20:58
11/20 anonim válasza:
"Le lehet úgy fogyasztani valakit hogy ne tudjon róla?" Elkezded fogyasztani 3 hónap múlva magára néz (Mi ez?) B..szki 30 kilót fogytam neeeeeeeeeeeeee hová tűnt a háj. :) Röhej milyen emberek vannak.
13/20 A kérdező kommentje:
Ági köszönöm h írtál! megfogadom a tanácsodat!
Döncike próbáltam utalni ezekre a dolgokra de megsértődött, és ezek az okok miatt nem fogok vele szakítani mert szeretem
#11 ..inkább nem mondok semmit
2012. júl. 16. 17:49
14/20 anonim válasza:
Az én párom is küzd pár kiló plusszal, ha nagyon elszalad vele a ló egyszerűen megoldom, mivel én főzök rá. Ilyen esetekben sokkal több a zöldség és gyümölcs itthon, és ezeket építem a találkozásába. Mindig van itthon valami könnyű nasi is hogy "ne tűnjön fel" neki hogy diétázik :D Persze tudja mire megy ki a játék, de így nem megerőltető :)
15/20 A kérdező kommentje:
köszi h írtál! :)
2012. júl. 17. 16:00
16/20 anonim válasza:
Fordulj szakértőhöz. Ide hozzáértő segítség kell, aki ezzel foglalkozik, különben semmi eredménye nem lesz! Dietetikus, személyi edző és háziorvos. Meg mondjuk egy psyhoterapeuta hogy tudja hogy ö is akarja:)
18/20 A kérdező kommentje:
hát nem :D
2012. aug. 20. 15:38
19/20 anonim válasza:
Nekünk az segített, hogy nem főztem többet jó kis recepteket, hanem ebéd, vacsi: hús + valami zöldség. A fazekak, tányérok méretére figyelj oda, meg az adagokra, mi korábban is egészséges kajákat ettünk, de pl repetáztunk. Ha sütsz húst, süss ki fejenként egy szeletet, nem többet, így nincs kísértés sem. A kamrában, hűtőben ne legyen semmi nasi! Ha nincs otthon, nem csábul el az ember.
20/20 anonim válasza:
Döncinek adok igazat!!! Dobd ki és keress egy olyat aki neked is megfelel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!