Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet a vádlit fogyasztan...

Hogy lehet a vádlit fogyasztani? Nem izmosítani! Ha lehet egyáltalán.

Figyelt kérdés

Iszonyat vastag a vádlim. 50 cm kerületű a legszélesebb ponton.

Jó-jó! Kövér is vagyok hozzá, de akkor is! Edzek, és már a combom alja - a térdemnél - lassan keskenyebb, mint a vádlim.

Soha nem volt vékony vádlim, de amilyen most, az nagyon durva!

mit lehet vele csinálni?

2012. máj. 30. 11:47
 1/3 Smartguy86 ***** válasza:
Rendes étrenddel és edzéssel lehet fogyni. A fogyás nem lokális, hanem mindenhonnan egyszerre történik - ha neked a vádlid genetikailag hajlamos nagyra hízni, akkor az fog utoljára lemenni. Kitartás!
2012. máj. 30. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, ez nem a világ vége, tehetsz ellene! Egyrészt ajánlom a PH Csoda c. könyvet, érdemes lúgosítással fogyni, rengeteg zöldséggel, (és Innerlight Supergreens és Young Phorever lúgosító kiegészítő cuccokkal).

Plusz, ami nem erősít, hanem nyújt és karcsúsít, az a Callanetics, vedd meg neten a könyvet, ez egy egyórás torna, elég heti 1-2-szer megcsinálni, és teljesen helyrerak. A titkos fegyver meg a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó, nem olcsó, de célzottan fogyaszt!!

[link]

Különben a táncosoknak ilyen a lábuk, és ők büszkék rá!

2012. máj. 31. 13:35
 3/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is vastag a vádlim de elkezdtem egyszerű de hatékony gyakorlatokat csinálni és már 5 cm-rel kisebb a vádlim. Én ezeket a gyakorlatokat végzem és nagyon jók: [link] (4 napja kezdtem el)
2014. máj. 7. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!