Hány napi nem evéssel lehet elérni 15kg fogyást?
Figyelt kérdés
Azt hallottam 1 hónap is elég ahhoz, hogy valaki lefogyjon ennyit... Tényleg lehetséges?2012. jún. 4. 17:23
11/14 anonim válasza:
Egy betegség miatt volt, hogy nem ettem két hétig, csak ittam, napi egy banán és proteinital. 13-14 kg-t fogytam, amit 2 hét alatt vissza is szedtem, mikor tudtam enni.
12/14 anonim válasza:
=)) ezen megszakadok, hány éves is a kérdező?
13/14 anonim válasza:
Este megiszol egy szennalevél teát, reggel kitisztulsz tőle,aznap kamillateát igyál és bulátát egyél, aerobikozz napi 1.5 órát. 2.naptól buláta paradicsommal,főtt vagy párolt csirkemellel. 1 hónapon át minden nap ezt eszed és másfél,két órát aerobikozol.
14/14 anonim válasza:
Én egyszer 3 és fél napig nem ettem, és 3 kg-t fogytam.
Múltkor gyökérkezelésem volt,10 napig semmi étvágyam és 8 kg ment le.De a teljes éhezés egészségtelen.Szerintem kérdezz meg egy szakértőt mit és mennyit kell enni, mozogni.Ha azt betartod lefogyhatsz egészségesen.Éhezéstől legyengülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!