Women3910 kérdése:
Bicigli mire jo?
Figyelt kérdés
biciglivel lehet hasbol fogyni én legalábis csak aszt szeretném hogy a hasam kiseb legyen es a fenekem formásodjon és a combom is szerintetek a bicigli jo ere ?2012. máj. 18. 00:53
1/17 MelodieFleur válasza:
Bicikli*
hasból*
legalábbis*
azt*
kisebb*
jó*
erre*
A helyedben először is az agytekervényekre gyúrnék.
Amúgy fenékre és combra jó.
2/17 anonim válasza:
Arra,hogy helyesen le tudd írni a nevét!
3/17 anonim válasza:
Azért figyelitek: "Keress kérdéseket hasonló témában: rdddd"
Hiába no, okos kislány ez a women :D
4/17 anonim válasza:
Jééééézus. Akármilyen formás lesz a combod, egy pasi se fog rád nézni, ha ilyen hülye vagy:D
5/17 anonim válasza:
A bicigli semmire sem jó. A bicikli viszont arra, hogy eljuss egyik pontból a másikba. Sőt még sportolhatsz is vele, vagy könyvtárba elmehetsz. Tudod van két pedálja és azt kell tekerni. A lábaddal.
6/17 anonim válasza:
Szerintem inkább súlyzózz helyesírási szótárakkal...
7/17 anonim válasza:
Már (vagy még) nem menő helytelenül írni. Szerintem próbálkozz egy helyesírási szótárral inkább, és járd ki a 8.-kat. :)
8/17 anonim válasza:
7.válaszoló: 8.-kat??? Te is jó vagy!:D
9/17 anonim válasza:
diéta nélkül nem fog hatni semmit
10/17 anonim válasza:
Enyi hűjét egy hejen. :D Na jó csak vicc volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!