Fólia a hasra, mire jó?
Erősebb izzadás illúzióját kelti, mivel nem tud elpárologni az izzadtság. Sokan ezt azzal társítják, hogy keményebben dolgoztak. De ahogy előttem is írták, tényleges hatása nincs.
Annyi hatása lehet, hogy mondjuk élsportolók vagy katonák állóképességet tudnak növelni vele (hőségben se ájuljanak el), de ez tényleg csak annak éri meg, aki kommandós vagy olimpikon, átlagember csak kárt tesz magában vele.
Az ég világon semmire!
Ha erre szükség lenne,így jönnének világra az emberek!
Pozitív hatása az égvilágon nincs, negatív annál több!
Az izzadás nagyon fontos, hiszen méreganyagok távoznak a szervezetből. Ez aktív testmozgás következtében nagyobb mennyiségben történik. Valamilyen szinten méregtelenítjük a szervezetet. A fólia viszont nem hagyja levegőzni a bőrt, nem hagyja, hogy elpárologjon az izzadság, visszajut a bőrbe, ami nagyon rossz.
Fogyni, alakot formálni fólia nélkül is lehet és még ilyen kellemetlen dolgok sem következnek be, minthogy az izzadsággal távozott méreganyag visszajut a bőrbe.
Mire jó? Mondjuk arra, hogy hülyének nézzenek. :)
Tessék már normálisan enni és normálisan mozogni. Senkinek nem lenne semmi problémája, ha eleget mozogna és a szervezetnek hasznos dolgokat enné.
Köszönöm a válaszokat. :)
Én egyébként azt hallottam, hogy azért jó mert jobban izzadsz és van valami a zsírrétegekkel, és jobban fogy onnan a szír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!