Ez a gyakorlat mire edz?
Figyelt kérdés
Mikor fekszel a földön. A lábad valami magaslatra teszed, a kezed a földön van magad mellett és a csípőd emelgeted. Ez mire jó, mit erősít?
17/L
2011. júl. 9. 16:20
1/5 anonim válasza:
Hát elég fura gyakorlat, be kell valljam ki kellett próbálnom, hogy tudjam mit mozgat meg XD A feneket biztosan, illetve a hasat és a combot valamilyen szinten (feltéve ha csak épp a bokád van a "magaslaton") maga a gyakorlat jobban "tetszik" ha a kezeden támaszkodsz mint ha tolódzkodnál és úgy csinálod, akkor beszáll a váll és jobban megy fenékre. Bugyuta gyakorlat, soha az életbe nem fogom csinálni :D csináld ha neked ez tetszik de nekem van jobb gyakorlatom is a törzs stabilitásának növelésére.
2/5 anonim válasza:
kipróbáltam én is, az alsó hátizom is feszül, de sok értelmét én se látom ennek a gyakorlatnak:D
3/5 anonim válasza:
Alsó hátizom.A gerinc egészségének,erejének az egyik legfontosabb gyakorlata,valamint a jó tartást is biztosítja.
Az a neve csípőemelés.
Magasra tett lábbal nehezebb.Ennek a gyakorlatnak is vannak fokozatai.Ez az első.
4/5 anonim válasza:
hát ez nem egy szexpóz véletlenül? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!