Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » 15 tojás 3 paradicsom 3 kis...

15 tojás 3 paradicsom 3 kis alma. A ch ugyan több 20g-nál, kb 40g. Ettől nem tud beindulni a ketonizáció? Vagy akkor egyek csak 2 parit plusz 1 almát? Az 20 g csak nem tudom, bírom-e.

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 08:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A ketondiétázós rokonának üzenem: nem vagyunk egyformák,van,aki bírja,van,aki nem.A mnásik dolog,hogyha képes fogyni tőle,akkor nem rossz ez a diéta,az a baj mindössze,hogy utána totál visszatér a régi kajákhoz,ahelyett,hogy a ketondiétát picit gazdagítaná zöldséggel,gyümölccsel.
2011. nov. 12. 20:16
 12/22 A kérdező kommentje:
ui: a félregépelésembe ne kössetek bele,nem vagyok rá kiváncsi! Köszi
2011. nov. 12. 20:18
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerencsére annyi esze még maradt, hogy tudja, hogy hosszú távon még "gazdagítva" is öngyilkosság lenne, amit művel magával.
2011. nov. 12. 23:09
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

2. válaszoló vagyok!

"ez az oldal tudtommal információcserére lett kitalálva"

Még csak véletlenül se bántani akartalak. Csak és csupán az általad leírt info csere alapján megkérdeztem, hogy mi a lényege ennek a "diétának"? Mint leírtam, nem hallottam még róla ugyanis. Az itteni kérdezők és válaszolók zöme kcalt számol. Újszerűnek hatott számomra a felvetésed.

De hogy ha már te is a rosszat feltételezed rólam, akkor én is felvetem, hogy ha minden rendben lenne, akkor nem ugaranál egy teljesen ártatalan kérdésre is.

2011. nov. 13. 07:34
 15/22 A kérdező kommentje:
2. és legutóbbi válaszoló: ne haragudj! Csak tényleg nagyon sok rosszindulatú ember fordul meg ezen a fórumon,akik nem kérdésre válaszolni jönnek,hanem gúnyolódni,földbe döngölni.Mint írtam,némileg paranoiás lettem valószínűleg.
2011. nov. 13. 08:15
 16/22 A kérdező kommentje:
Egyébként az atkins és a paleo nem számol kalóriát. Az atkins erősen korlátozza a szénhidrátot,a bevezető szakaszban csak 20 gramm lehet,a paleo pedig enyhébben,én azt gondolom,hogy az atkins utolsó szakasza tulajdonképpen a paleo. Ott tilos a gabona, burgonya, húvelyesek, tejtermék sajtot kivéve. Gyümölcs és egyéb zöldségek ehetőek.
2011. nov. 13. 08:27
 17/22 A kérdező kommentje:
A fehérje és zsír bevitelt nem korlátozzák,annyit ehetsz amennyit kívánsz,amennyitől jóllaksz. És ehhez általában a diéta haladtával egyre kevesebb étel elegendő. Egyébként a kövér emberek sokkal inkább öngyilkosok,mint a diétázó emberek.
2011. nov. 13. 08:35
 18/22 anonim ***** válasza:

ez esetben alapvető hibát vét a paleo ileltve az atkins rendszer. bár nem feltétlen..

ha ezekkel testsúlykontrollt akar elérni az ember, akkor vétenek hibát. ugyanis zsíron és húson + zöldségen is el lehet hízni. ha az elhízásnak alapul vesszük, hogy a fölöslegesen sok evés az oka, (illetve a sz.ar minőségű kaja) akkor egy bizonyos ételeket korlátozó rendszerrel vélhetően ki lehet zárni hogy a felhasználó minden sz.art és szemetet összeegyen, de nem feltétlen akadályozza meg, hogy pótcselekvésként is tömje magát.

bár, ha alapból kizárja a "sok sza.r" alapanyagául szolgáló nyersanyagokat, akkor elvileg hiába nem szab mennyiségi korlátot étkezésekhez, nem nagyon hagy lehetőséget fölösleges evéseknek, mert ugye mit nassolna valaki atkins rendszerben? húst?

közben ha belegondolunk, megvan ám az előnye a dolognak, szerintem (főleg) ezért amit leírtam. vélemény?

2011. nov. 13. 09:17
 19/22 A kérdező kommentje:
Lényegében egyetértek. Egyébként is gyorsabb fogyáshoz a soványabb húsokat ajánlják.De nem kell félni a zsírtól. Émelygés nélkül úgysem lehet sokat enni belőle,ha nincs kenyér ami felszívja. Valóban nasinak sem vonzó ételek ezek,és a fehérje és zsír sokkal tovább laktat,elégedettebb a test hosszú távon.Nem is kell túl nagy akaraterő,mert én 7 év bulimia után nagyon gyorsan átálltam.Pedig a bulimiás nem arról híres,hogy ellen tud állni a kísértésnek.
2011. nov. 13. 10:01
 20/22 anonim ***** válasza:
na, ez egy újabb jó tapasztalat. bizony, sajnos hallottam én is elég sok rosszat erről az állapotról, vagy betegségről.
2011. nov. 13. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!