15 tojás 3 paradicsom 3 kis alma. A ch ugyan több 20g-nál, kb 40g. Ettől nem tud beindulni a ketonizáció? Vagy akkor egyek csak 2 parit plusz 1 almát? Az 20 g csak nem tudom, bírom-e.
2. válaszoló vagyok!
"ez az oldal tudtommal információcserére lett kitalálva"
Még csak véletlenül se bántani akartalak. Csak és csupán az általad leírt info csere alapján megkérdeztem, hogy mi a lényege ennek a "diétának"? Mint leírtam, nem hallottam még róla ugyanis. Az itteni kérdezők és válaszolók zöme kcalt számol. Újszerűnek hatott számomra a felvetésed.
De hogy ha már te is a rosszat feltételezed rólam, akkor én is felvetem, hogy ha minden rendben lenne, akkor nem ugaranál egy teljesen ártatalan kérdésre is.
ez esetben alapvető hibát vét a paleo ileltve az atkins rendszer. bár nem feltétlen..
ha ezekkel testsúlykontrollt akar elérni az ember, akkor vétenek hibát. ugyanis zsíron és húson + zöldségen is el lehet hízni. ha az elhízásnak alapul vesszük, hogy a fölöslegesen sok evés az oka, (illetve a sz.ar minőségű kaja) akkor egy bizonyos ételeket korlátozó rendszerrel vélhetően ki lehet zárni hogy a felhasználó minden sz.art és szemetet összeegyen, de nem feltétlen akadályozza meg, hogy pótcselekvésként is tömje magát.
bár, ha alapból kizárja a "sok sza.r" alapanyagául szolgáló nyersanyagokat, akkor elvileg hiába nem szab mennyiségi korlátot étkezésekhez, nem nagyon hagy lehetőséget fölösleges evéseknek, mert ugye mit nassolna valaki atkins rendszerben? húst?
közben ha belegondolunk, megvan ám az előnye a dolognak, szerintem (főleg) ezért amit leírtam. vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!