15 tojás 3 paradicsom 3 kis alma. A ch ugyan több 20g-nál, kb 40g. Ettől nem tud beindulni a ketonizáció? Vagy akkor egyek csak 2 parit plusz 1 almát? Az 20 g csak nem tudom, bírom-e.
Ketondiéta, az egyik rokonom is rendszeresen csinálja. Az a lényeg, hogy ilyenkor hetekig csak fehérjét eszik, semmi mást.
Felhívnám a figyelmet a "rendszeresen" szóra. Vagyis: csinálja, lefogy, abbahagyja, visszahízik, csinálja, lefogy, abbahagyja, visszahízik.
Jaj, te is bevetted az "összes orvos az ellenségünk" dumát.
Hogy megemeli-e a TE koleszterinszintedet, azt majd vérvétel fogja eldönteni. Mert csak ez az egy számít.
Plusz: ilyen mennyiség mellett bármikor kialakulhat egy allergia, aztán majd szívsz miatta egész életedben...
napi fél kiló gabonával szemben nem biztos hogy allergiás lesz, de 15 tojástól már félő hogy kialakul..
a koleszterinszint dologgal az a helyzet, hogy életmód és test kérdése. nekem nem emelkedne az ldl szintem.. viszont mondjuk fiatalon, egy diéta alatt meg pont le lehet sz.arni még ha időlegesen növekszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!