Milyen tapasztalataitok vannak az Atkins-szel kapcsolatban? Érdemes elkezdeni?
Figyelt kérdés
Milyen ez a diéta? Le tudná nekem írni valaki, hogy miket lehet enni a során?:)
én 90naposozok, ez a 49. napom de eddig csak 4kg-t fogytam ami keveslek. most vagyok kb. 74,5 kg/170cm
szeretnék a nyárra 65 kg környékére kerülni!
2009. máj. 4. 21:08
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy magasan tartja a fehérjét és alacsonyan a szénhidrátot.
Szerintem sokkal járhatóbb és hatékoonyabb mint a 90 napos..
2/7 anonim válasza:
fogyni lehet tőle, de rövid idő után kellemetlen mellékhatások jönnek. olvass utána fórumokon. nem érdemes.
3/7 anonim válasza:
Az alapötlet szerintem jó, az mondjuk lehet, hogy némi átalakítás ráférne...
4/7 anonim válasza:
Én január óta élek dr Atkins útmutatásai szerint. Két hét alatt 10 kg ment le (170 cm vagyok és 70 kg voltam). Nem volt semmi negatív tapasztalatom. Azóta is tartom a súlyom (58-60 kg körül ingadozom) még sosem éreztem magam ennyire egészségesnek és energikusnak. Át kell gondolni, előre tervezni az étrendet. A világ legjobb fogyókúrája szerintem. (persze ha nem vega az illető)
5/7 anonim válasza:
Én is 90 napozok most, de gondolkodom a váltáson Atkins-re.
Az első 2 hétben csak napi 20 gr szénhidrátot ehetsz, friss zöldség formájában, amúgy csak fehérjét és zsírokat. Aztán fokozatosan emelni kell a CH-t. Valami ilyesmi,még én is csak ismerkedek vele.
6/7 anonim válasza:
Az első két hétben 5g szénhidrát megengedett.
7/7 anonim válasza:
5 gramm??? Jó lesz az 20nak is ;) Am érdemes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!