Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Milyen ennivalót tudnék vinni...

Milyen ennivalót tudnék vinni suliba?

Figyelt kérdés
Mivel reggel még nem tudok reggelizni és suliban szoktam enni.. De az pedig megszokott hogy szendvics. De mivel a kenyér nem valami jo :S Tudnátok valamit ajánlani? Ami nem hizlaló ennivaló. Előre is köszi :D
2009. ápr. 28. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
én egy pici fagyisdobozba szoktam rakni karfiolt, retket, uborkát és sonkát, viszek hozzá egy pici pohár kefírt, és ezt eszem a suliban. De a műanyagdobozba bármit berakhatsz, amit szeretsz, zöldségek, felvágott, gyümölcs, stb. Néha pedig alufóliába szoktam tenni extrudált kenyeret. Sok sikert!
2009. ápr. 28. 16:40
 2/9 anonim válasza:
19%

gofri, fornetti, puffasztottrizses szendvics vagy csak magába..esetleg aza csokiformáju müzli.

sima szendvics korpás magvas zsemlében..:D

2009. ápr. 28. 16:45
 3/9 anonim válasza:
68%
Előre csomagolt saláták (pl. erdélyi, cézár stb.).
2009. ápr. 28. 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
hát nemtudom a gofri meg a fornetti hogyjöhet ide..hiszen ezek hízlalnak a legjobban. A magvas korpás zsemle is ugyanannyi kalória értékű mint a sima..tehát ha semmiféleképpen nem akarsz ilyesmit akkor vágj cikkekre almát körtét vagy ilyesmit és vidd azt. Reggel meg ehetsz egy kevés műzlit tejjel
2009. ápr. 28. 17:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat :D
2009. ápr. 28. 18:46
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Kondér bablevest füstőtt csülőkkeee
2009. aug. 23. 14:19
 7/9 anonim válasza:

Én soha nem viszek szendvicset az iskolába. Mindig valami puszedlit, vagy kekszet viszek, vagy sós sütiket.

De hogyha te olyat szeretnél, ami nem hízlal, akkor vigyél joghurtot, vagy valami actimel szerűséget...azt mondják, hogy ezek az ilyen actimel féleségek még egészségesek is... ;)

2010. márc. 10. 20:42
 8/9 anonim válasza:
ropi,sós kekszek,müzli szárazon ha szereted, pogácsa... :P
2010. ápr. 16. 16:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Az actimel-féleségek nem egészségesek, mert rengeteg cukrot tartalmaznak. Hiába nyomják teli c-vitaminnal és egyebekkel, cukorral is felturbózzák, ami miatt hízlal és növeli az éhségérzetet, mivel hirtelen emeli a vércukorszintet.

Ha már joghurt, akkor csakis natúr (nem édes natúr, mert az is cukrozott.). Aki pedig gyümölcsjoghurtot akar, akkor inkább a natúrba rakjon valami gyümölcsöt.

2011. nov. 28. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!