16 éves vagyok, lány. 170 cm 60 kg. Szeretnék egy pár kilótól megszabadulni, de jobban szeretnék izmosodni.
Szóval ha reggel futnék 25-30 percet suli előtt (kalória égetés szempontjából) kondizénk egy órát, főleg felsőtestre és combra szeretnék erősíteni. Ezek után este görkoriznék egy órácskát( vagy amennyire erőm van) hogy formáljam a lábaim.
Na szerintetek beválna ? Kérlek írjatok!!
2011. aug. 30. 18:47
1/8 anonim válasza:
Fogyás szempontjábol szerintem semmi szükség erre edzés és izmosodásra annál inkább ha azt akarod !! 170 centivel 60kg szerintem ideális o.O izmosodás meg majd látod ha elég :D kondizás alatt nemtudom mit értesz de felülés az kell tuti o.O
2011. aug. 30. 18:51
2/8 anonim válasza:
Eddig mennyit mozogtál?
ÉS a fent leírtakat minden nap szeretnéd?
2011. aug. 30. 18:57
3/8 A kérdező kommentje:
rendszeresen futok (heti 4-5 alkalommal) bár most inkább a görkorira vagyok rászokva, mert így jön velem a barátnőm is.
egyébként heti 6 alkalommal akarom csinálni, mert szüksége van az izmoknak a pihenésre. a kondit pedig 5 alkalommal mert a suliban van a konditerem.
2011. aug. 30. 21:25
4/8 anonim válasza:
bocsi, de 16 évesen talán a tanulásra vagy más hasznos dolgokra kéne áldozni...nem aztmondom, hogy ne sportolj..de ennyit?..reggel..este..?...nem hollywood-i sztárok vagyunk, hogy más dolgunk nincs, csak hogy tökéletes testünk legyen...és ezt nem rosszból írom...csak ahhogy olvastam, elképedtem, hogy az embernek rendes gyerekkora nem lehet, mert mindenhol a retusált szépségek néznek velünk szembe..
2011. aug. 30. 22:46
5/8 anonim válasza:
a fogyás és az izomtömegnövelés nem megy egyszerre, és ez nemcsak az edzésen múlik hanem a kajáláson is. amúgy meg ha már úgyis jársz kondiba ne csak fuss vagy korizz mert az nem a leghatásosabb kardió mivel a pulzus egy idő után beáll egy adott szintre. így kevesebb zsírt égetsz.
de olvass itt utána: [link] van edzésterv és étred is
2011. aug. 31. 14:05
6/8 A kérdező kommentje:
tanulásra van időm. 4-8 volt az átlagom tavaly is. barátaimra is bőven, mindig együtt megyünk korizni, nem leszek 40 kilós p*csa, csak egyzserűen idegesít, hogy anyum mindig azzal jön h lassan már több kiló vagyok mint ő...
2011. szept. 1. 21:00
7/8 anonim válasza:
ha edzel még több leszel,mert az izom nehezebb mint a zsír
2011. szept. 12. 14:22
8/8 anonim válasza:
Öröm, hogy ennyit sportolsz, ezzel semmi baj nincs! Ha fogyni szeretnél, tessék megreformálni a kajálásod, igaza volt az egyik válaszolónak. Szerintem neked az is elég, ha kiiktatod a cukrot és a lisztet és vacsorára már csak sovány húst eszel vmi zöldséggel. Sok sikert! Biztosan nagyon csinos leszel:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!