Lefogyhatok igy?
Figyelt kérdés
Segítsetek szeretnék hamar lefogyni!!2011. ápr. 4. 17:26
1/2 anonim válasza:
Mármint Atkins diétával? Simán lefogyhatsz ha betartod, csak sajnos ha abbahagyod, és újra normálisan kezdesz enni, kamatostul kapod vissza a leadott kilókat.
A filmsztárok, hírességek mind ezt követik, nézd csak meg hogy a lesifotókon milyen szarul néznek ki, egy-egy díjátadóra, fotózásra meg ledobnak 20 kilót, utána 2 hónappal megint igénytelen bálnák.
Semmi értelme hiánybetegségre építeni egy diétát, hosszú távon tarthatatlan. És a sok zsír-hús miatt egészségtelen is.
2/2 anonim válasza:
Szia! Én néhány éve próbáltam ki. Alapból magas vagyok és vékony, de lelki okok miatt rám jött pár plusz (8-10 kg)és le szerettem volna adni. Nekem bevált és vissza sem híztam később, de hozzá a lelki részét is javítottam. Én nem annyira drasztikusan csináltam az elejét, mint a "nagykönyvben", de így is hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!