MILYEN DIÉTÁT AJÁNLANÁTOK? Vagy ez jó ahogy van? :O
Figyelt kérdés
Sziasztok:)
14 éves vagyok. és fél év alatt 10 kg jött fel rám... gyógyszer hatása sajnos. de lekellene adnom..:) szerintetek az atkins diéta jó lenne? próbáltátok már? vélemények?
a bunkó parasztok kíméljenek köszi :) vagy milyen diétát ajánlanátok? napi félórát erősen edzek mindennap. de még 1 deka se ment le... köszi a válaszokat :)
2011. febr. 26. 18:12
11/15 anonim válasza:
Milyen gyógyszertől híztál meg?
12/15 A kérdező kommentje:
most nem mind1 h melyiktől?:S am meg meghíztam tőle és kész.. és gyönyörű vékony voltam :) most lekellene adni valahogy..:/
2011. márc. 16. 15:10
13/15 anonim válasza:
Fuss. Eddz, sportolj. Lásd meg mindenben a mozgási lehetőséget. Nem kell kemény edzést művelni egész nap, elég heti 3x. Azonkívül diétázz, neten meg lehet nézni miket ehetsz, és szépen összeírod magadnak a heti menüt, napi 5-6 étkezés legyen mert az az anyagcserédet rendben tartja, de ne sokat sose. Niggák úgy eddzenek a gettókban, hogy körbenézne, és mindenen eddzenek. Felülést padon, (lábat beakasztva az ülőpad alá, térdhajlat a háttámlába akasztva, teljesen fej tetőre dőlve, és vissza) húzódzkodnak mindenen amin csak lehet, futnak, stb.. Nem azt mondom hogy az utcán kezdj el edzeni, de minden lehetőséget használj ki, ahol kényelmes.
14/15 anonim válasza:
este 6 után semmit, edzés után se, kevés szénhidrát, több fehérje. De azért egy kevés szénhidrát maradjon, de ne sok!
15/15 anonim válasza:
Este 6 után is lehet enni, csak ne zsírosat és ne cukrosat. Fehérjére ilyenkor is szüksége van a szervezetnek, kivéve ha mondjuk 7kor fekszel le, amit kétlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!