MILYEN DIÉTÁT AJÁNLANÁTOK? Vagy ez jó ahogy van? :O
Sziasztok:)
14 éves vagyok. és fél év alatt 10 kg jött fel rám... gyógyszer hatása sajnos. de lekellene adnom..:) szerintetek az atkins diéta jó lenne? próbáltátok már? vélemények?
a bunkó parasztok kíméljenek köszi :) vagy milyen diétát ajánlanátok? napi félórát erősen edzek mindennap. de még 1 deka se ment le... köszi a válaszokat :)
nem ugy gondoltam h nem eszek semmit.. ma pl itt van az amit ettem.
reggeli:2 szelet teljeskiörléső kenyér sonka uborka vaj
tízórai: 2 tojás és répa
ebéd: leves és krumpli
uzsi: joghurt
vacsi 2 mint a reggeli :)
Én 28 kilót fogytam atkins diétával tavaly csak ajánlani tudom.Ez nemcsak diéta hanem életmódváltás és mire belejössz egész más képed lesz a kajálásról:)
Ezt olvasd át és nagyjából megtudod mi ez az egész
tényleg ne diétázz,légy szíves! ne egy adott étrend alapján táplálkozz! lényeg,hogy sok-sok vizet igyál(2-3L kéne..!) reggelizz sokat -egészségesen, ne csokis tejbevaló bármit-, ebédre se gyors kajákat egyél-sőt,azokat merőben kerüld el!.. vacsora:max 6ig! és itt se puding legyen a menü sültkrumplival, hanem teljeskiőrlésű kenyér zöldségekkel ..stb..
ahogy a fentiek mondták: hanyagold a cukros lötyiket..
persze néha megehetsz egy kis csokit,mert mindenkinek szüksége van kényeztetésre, de ne este 10kor,ha lehet..:D
sportolj! a rendszeresség a lényeg! fokozatosan növeld az "át sportolt" percek-órák számát. ha nehezen megy, akár fél órás bemelegítő-nyújtó gyakorlatokat is csinálhatsz.. a futás is csodákat tesz..:)
sok sikert, erőt,egészséget!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!