Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » MILYEN DIÉTÁT AJÁNLANÁTOK?...

MILYEN DIÉTÁT AJÁNLANÁTOK? Vagy ez jó ahogy van? :O

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

14 éves vagyok. és fél év alatt 10 kg jött fel rám... gyógyszer hatása sajnos. de lekellene adnom..:) szerintetek az atkins diéta jó lenne? próbáltátok már? vélemények?

a bunkó parasztok kíméljenek köszi :) vagy milyen diétát ajánlanátok? napi félórát erősen edzek mindennap. de még 1 deka se ment le... köszi a válaszokat :)

2011. febr. 26. 18:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Atkins NE SOHA! Sőt, semmilyen diéta, mert tönkreteszi a szervezetedet. Egyél egészségesen, csak teljes kiőrlésű kenyeret fogyassz, sok zöldség, gyümölcs, fehérhús+ több mozgás. Ne igyál cukros italokat. Édesítőnek MINDIG mézet használj.:)
2011. febr. 26. 19:09
 2/15 A kérdező kommentje:
köszönöm:) de már probáltam...:S ez sem segített. mást esetleg tudnátok ajánlani?
2011. febr. 26. 21:33
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Ne haragudj,de nekem ez a "nem jott be" szoveged santit 1 kicsit. Es miotta csinalod a napi felora kemeny edzes? Es mit is csinalsz edzeskent? Nagyon ugy hangzik,h nincs kitartasod. Ne par nap alatt vard a csodat. Es nem irod,h mit eszel. Az etkezesedtol is nagyban fugg. Szerintem se dietazz,hanem figyel oda,h mit eszel. Sok szerencset es kitartast!
2011. febr. 27. 00:32
 4/15 anonim ***** válasza:
14 évesen még véletlenül se fogyókúrázz. Ha gyógyszer miatt szedted fel a plusz kilókat, akkor az adott gyógyszert felíró orvostól kérj segítséget. Lehet, hogy a gyógyszer elhagyásával/csökkentésével már nem fogsz tovább hízni. Ha normális, egészséges fiatal vagy, akkor a többiek által is ajánlott egészséges étkezéssel eredményt fogsz elérni. Egyél többször keveset. Cukor tilos, fehérliszt szintén. Sok víz, sok zöldség-gyümölcs, fehérje és kitartó sporttevékenység vezet eredményre. Ráadásul ez nem kúra, hanem életforma. Ne cseszd el az anyagcserédet egy életre, mert 40 évesen 150 kiló leszel!
2011. febr. 27. 16:48
 5/15 anonim válasza:
100%
Én múlthét csütörtökön ájultam el mert elvileg nem ettem semmit. Én nem voltam éhes és nem tűnt fel hogy nem ettem SEMMIT. Direkt ettem kevesebbet az átlagnál de túlzásba vittem és ez lett a vége. Kórházba vittek, tele nyomtak B vitaminnal amitől olyan éhség érzetem lett, hogy kiharapnám a pókot a sarokból! :) 12 éves vagyok.
2011. márc. 1. 18:08
 6/15 A kérdező kommentje:

nem ugy gondoltam h nem eszek semmit.. ma pl itt van az amit ettem.

reggeli:2 szelet teljeskiörléső kenyér sonka uborka vaj

tízórai: 2 tojás és répa

ebéd: leves és krumpli

uzsi: joghurt

vacsi 2 mint a reggeli :)

2011. márc. 1. 19:03
 7/15 anonim ***** válasza:
42%

Én 28 kilót fogytam atkins diétával tavaly csak ajánlani tudom.Ez nemcsak diéta hanem életmódváltás és mire belejössz egész más képed lesz a kajálásról:)

Ezt olvasd át és nagyjából megtudod mi ez az egész

[link]

2011. márc. 4. 20:28
 8/15 anonim válasza:

tényleg ne diétázz,légy szíves! ne egy adott étrend alapján táplálkozz! lényeg,hogy sok-sok vizet igyál(2-3L kéne..!) reggelizz sokat -egészségesen, ne csokis tejbevaló bármit-, ebédre se gyors kajákat egyél-sőt,azokat merőben kerüld el!.. vacsora:max 6ig! és itt se puding legyen a menü sültkrumplival, hanem teljeskiőrlésű kenyér zöldségekkel ..stb..

ahogy a fentiek mondták: hanyagold a cukros lötyiket..

persze néha megehetsz egy kis csokit,mert mindenkinek szüksége van kényeztetésre, de ne este 10kor,ha lehet..:D

sportolj! a rendszeresség a lényeg! fokozatosan növeld az "át sportolt" percek-órák számát. ha nehezen megy, akár fél órás bemelegítő-nyújtó gyakorlatokat is csinálhatsz.. a futás is csodákat tesz..:)

sok sikert, erőt,egészséget!:)

2011. márc. 6. 00:49
 9/15 anonim válasza:
konditerem sok mozgás, és rágcsálni valók helyett inkább sokat igyál a legjobb ha vizet.
2011. márc. 6. 19:19
 10/15 anonim válasza:
Az első pár válaszoló elég naiv. Fogyókúrázni nemhogy egy 14 éves gyereknek, de egy egészséges embernek sem ajánlott. (mondjuk ha már fogyókúra kell akkor nem teljesen az) A diéta annyit jelent hogy a napi energiabevitelt lecsökkentjük arra a mennyiségre ami pont jó a szervezetnek, így minimalizálva a zsírraktározást. Nem jár nagyobb éhezésekkel, maximum az első pár napban, de csak akkor ha előtte túl sokat evett az illető. Egy ember átlagos energiabevitele 2500 kalória. Ha eszel valamit akkor nézd meg a csomagolásán (már ha van) hogy hány kalória. A kérdésre válaszolva pedig szerintem az edzést növeld 1 órára naponta, amiben legyen erősítés (ha izmosodni is akarsz, de elég hétfő szerda péntek mindig más izomcsoportot edzve) és fuss ha ez bele fér az idődbe. Ha nem, akkor maradjon a fél óra edzés, de fuss is.
2011. márc. 12. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!