Melyik mustárnak van a legalacsonyabb szénhidráttartalma?
40. de, kaptál választ: minden mustár alacsony szénhidráttartalmú, amelyik nem édesített (pl. a mézes-mustár), milligrammokon rugózni meg nem érdemes. mikor ettél legutóbb egyszerre 100 g mustárt?
igen, a Colman márkájú mustár is alacsony szénhidráttartalmú.
remélem most már úgy ítéled meg, hogy ez a második válasz kielégítő.
ui. az egyértelműség kedvvért: minden mustárban minimál szénhidrát van, amelyik nem édesített.
41-es: az Atkins diéta kategóriában tettem fel a kérdést, ergó valószinűleg Atkins diétán vagyok. A szénhidrát limitem az indukciós fázisban 20 g. Szeretném mustárral enni a virslimet. Megnézem az itthon lévő mustárom címkéjét, és látom, hogy a szénhidráttartalma 12,6 g/100 g. 1 evőkanál mustár az 20 g, ebben tehát akkor 2,5 g szénhidrát van. Ez ugyan nem tűnik soknak, de ha összesen 20 grammot vihetsz be egész nap, akkor sok kicsi sokra megy, tehát oda kell figyelni.
És még mielőtt bárki elkezdene bombázni diéta választási tanácsokkal, a kérdésem nem erről szólt. Tanuljatok már meg végre itt a Gyakorin csak a kérdésre válaszolni, és nem okoskodni, beszólogatni. Tudod a kérdésre a választ? Akkor válaszolj. Nem tudod a kérdésre a választ? Akkor ne válaszolj.
azt ugye tudod, hogy nem pontos, amit a címkékre írnak?
ha ilyen kevés szénhidrátot akarsz enni egy nap, jobb ha nem eszel mustárt ahhoz a virslihez, hogy maradjon másra keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!