Melyik mustárnak van a legalacsonyabb szénhidráttartalma?
Tök s9k helyen lehet venni cukormentes mustárt.
Én a Norbi Update-et szoktam. De a globusnak is láttam már cukormentes verzióját.
4. De lehet, hogy a kérdező nem hisz ebben a kalóriadeficites micsodában, hanem csak arra figyel, hogy minél kevesebb szénhidrát legyen mindenben, mert a túl sok szénhidrát hízlal. Ebben az esetben mindegy mennyi kalória van a mustárban, csak a szénhidrát legyen minimális.
Rengeteg ilyen ember van még mindig, aki elhiszi, hogy a szénhidrátok önmagukban hízlalnak és kerülendők, nem lepődnék meg, ha a kérdező is közéjük tartoznia (bár nem tudom így van-e, de a kérdésből ítélve igen).
" De lehet, hogy a kérdező nem hisz ebben a kalóriadeficites micsodában"
Lehet, hogy a lapos Földben és a koboldokban is hisz, de próbáljuk már meg a táplálkozást evidence based scienceként kezelni.
Ha szerinte tényleg a ch miatt híznak az emberek, akkor jobb felvilágosítani, hogy nem a szénhidrát, hanem a kalória többlet hízlal, nem igaz? :)
ok :) (a lepontozás amúgy nem zavar, már megszoktam, hogy még ellenérvet írni is lusták - mondjuk annyiban zavar, ha mondjuk egy kérdező esetleg erre alapozná, hogy kinek van igaza, de bízom benne, hogy ez kevésbé fordul elő)
de tényleg lapos Föld szint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!