Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Mit tegyek? :| Csak 2 kilót...

Mit tegyek? :| Csak 2 kilót szeretnék fogyni, de nem megy. :S

Figyelt kérdés

Diétázok, és minden másodig nap Norbi vagy Béres Alexandra DVD-jére tornázok,de semmi látszatja. Már 1 hónapja csinálom,de semmi. 160 cm, 56 kg vagyok.

16/L

2010. júl. 18. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
2 kg az még egyáltalán nem felesleg, 5 kg-ot is nehéz leadni..miért zavar az a 2kg?:D
2010. júl. 18. 14:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegy,h hány centit akarsz fogyni!Ha csak azért,akarsz 2 kilót,hogy 54-et mutasson a mérleg az nagyon nehéz lesz.Ha centiben szeretnél fogyni,vagy ruhaméretben,akkor sportolással és némi odafigyeléssel(semmi chips,semmi cukor,semmi szénhidrátos köret,kenyérféle)menni fog!
2010. júl. 18. 14:46
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem pont 2 kg-ot... lehet 3 is, sőt 1 kg-nak is örülnék. :$

Egyszerűen zavar a felesleg. :S

Nagyon szeretem az édességet,de megtudom állni,hogy ne egyek.. :)

Kb. hány hónapnak kell eltelnie,hogy vmi látszatja legyen ennek az egésznek?

2010. júl. 18. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Kevesebb szénhidrát, több rost, sok folyadék :)
2010. júl. 19. 23:05
 5/10 anonim válasza:
nekem is ugyanilyen méretem volt! én minden este futok meg sokat ugrálókötelezek. Csak húsba halat és csirkét eszek és semmi kenyér. Nekem bevált már csak 53 kg vagyok
2010. júl. 27. 09:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 0,5 dl-es pohárat teleöntöm valamilyen teával és ha azt meiszom(néha erőszakkalXD) semmi másra nem tudok gondolni. Eltelít. Meg mellette nyújtok,táncolok.
2010. aug. 7. 17:30
 7/10 anonim ***** válasza:
rosszul írtam 5dl bocsi XD
2010. aug. 7. 17:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha zavar a felesleg, akkor ne a mérleggel foglalkozz, hanem próbáld magad formásítani sportolással és normális táplálkozással. Súlyban lehet még több is leszel, de hogy jobban fogsz kinézni az biztos.
2010. aug. 24. 14:48
 9/10 Tudor84 ***** válasza:

2kg? vágd le az ujjaidat, ha nem elég akkor folytasd más részekkel a csonkítést! Szerencsétlen agymosott fiatalok... kimosta az agyukat a média! Kapcsold ki a tévét és járj el szórakozni, vagy sportolni, mert valami agybajod van!

160cm 56kg nagyon jó arányok, a pasik nem szeretik ha egy csajon már abszolút nincs semmi csak csont és bőr... aki meg azt szereti az aberrált. Egy jó nő 55-80kg között mozog, persze magasságfügvénye, hogy hány kg, de inkább husis, nekem már volt olyan, hogy egy csajnak szúrt a csontja, és soha többet!!!

Mellesleg a BMI-id az adataid szerint annyira tökéletes, hogy csak na, a ha fogynál 2-3-4kg-ót közelebb lennél a kórosan soványhoz. Fejlődő szervezet vagy, ne akarj magadnak ideje korán túl sok egészségkárosodást okozni, mindig konzúltálj a házi orvosoddal mielőtt akkora hülyeséget csinálnál mint amit most akarsz!

2010. aug. 25. 06:53
 10/10 Diszka válasza:
Menj el kakilni.
2010. nov. 1. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!