Mit tegyek? :| Csak 2 kilót szeretnék fogyni, de nem megy. :S
Diétázok, és minden másodig nap Norbi vagy Béres Alexandra DVD-jére tornázok,de semmi látszatja. Már 1 hónapja csinálom,de semmi. 160 cm, 56 kg vagyok.
16/L
Nem pont 2 kg-ot... lehet 3 is, sőt 1 kg-nak is örülnék. :$
Egyszerűen zavar a felesleg. :S
Nagyon szeretem az édességet,de megtudom állni,hogy ne egyek.. :)
Kb. hány hónapnak kell eltelnie,hogy vmi látszatja legyen ennek az egésznek?
2kg? vágd le az ujjaidat, ha nem elég akkor folytasd más részekkel a csonkítést! Szerencsétlen agymosott fiatalok... kimosta az agyukat a média! Kapcsold ki a tévét és járj el szórakozni, vagy sportolni, mert valami agybajod van!
160cm 56kg nagyon jó arányok, a pasik nem szeretik ha egy csajon már abszolút nincs semmi csak csont és bőr... aki meg azt szereti az aberrált. Egy jó nő 55-80kg között mozog, persze magasságfügvénye, hogy hány kg, de inkább husis, nekem már volt olyan, hogy egy csajnak szúrt a csontja, és soha többet!!!
Mellesleg a BMI-id az adataid szerint annyira tökéletes, hogy csak na, a ha fogynál 2-3-4kg-ót közelebb lennél a kórosan soványhoz. Fejlődő szervezet vagy, ne akarj magadnak ideje korán túl sok egészségkárosodást okozni, mindig konzúltálj a házi orvosoddal mielőtt akkora hülyeséget csinálnál mint amit most akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!