Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mi tegyek, ha gyümölcsnapra...

Mi tegyek, ha gyümölcsnapra esik a szülinapom?

Figyelt kérdés
A férjem biztos készül,nem ronthatom el mindenki örömét,csak mert nekem gyümölcsnapom van.Fel lehet cserélni a napokat?Mondjuk ha keményítő után gyümi jönne,és akkor a szülinapom szénhidrátra esne.Ezzel még mindig kevesebbet ártanék,nem?SOS :S
2010. jún. 22. 06:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

igen,jól látod,a combjaid a bicajozástól szépek,nem ettől a hülye diétától..

ennél normálisan minden nap mindent vegyesen,folytatnád a mozgást,és nem lenne semmi baj,annak kivételével hogy nem lennél állandóan nyűgös...szerintem hagyj fel ezzel,vált életmódot,egyél mindent mértékkel,esetleg kicsit húzz rá a mozgásra.de jobban megéri,mint az amit most csinálsz.csak a mozgás miatt látod az eredményt

sok sikert,és boldog szülinapot,szerintem azért kicsit fontold meg amiket itt irtak:)

2010. jún. 22. 09:05
 12/17 anonim válasza:

Én azt csinálom, hogy édességet csak délelőtt 9 előtt eszek, 3-ig lehet normálisan enni, de 3 óra után nem eszek már semmit, csak iszok.

Emelett még tornázok is naponta 15-20 percet.

Sikerült vele 1 hét alatt leadnom 5 kilót.

Ez az egész idióta fogyókúra, ami annyira megvisel mindenkit, csak szimplán akaraterő kérdése.

Ha felállítasz magadnak egy saját szabájt, és tűzön-vizen ragaszkodsz hozzá, akkor sikeres leszel. Ha nem eszel, akkor fogysz.

Ilyen egyszerű az egész...

18/f

2010. jún. 22. 09:18
 13/17 anonim válasza:
szabályt*
2010. jún. 22. 09:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Érdekes módon sokan szidják ezt a diétát. Én 1 éve csináltam, akkor voltam 18éves és 105 kiló, leadtam vele sikeresen 15kilót. Jelzem ez mind 1 éve volt. Most 93 kiló vagyok és még leakarok adni 13-at. lehet belevágok megint a 90napba. Nekem nincs róla rossz tapasztalatom. Az emésztésem megjavult és az önbizalmam is. Tavaly semmi mozgás nélkül csináltam, vagyis csak amit tesiórán focizgattunk annyi volt, de idén kocogni kosarazni és focizni is járok majd.

Ha meg nem jön be neked a diéta, és visszahízod amit leadtál akkor tanulj a saját hibádból és válassz másféle módszert.

2010. jún. 22. 10:04
 15/17 A kérdező kommentje:
igen-igen...nem vitakozom azokkal,akik a szénhidrát többsége miatt bírálják ezt a diétát...sokmindent olvastam pro és kontra...de azt azért elfogadom,hogy a különböző ételtipusok lebontásához különböző enzimeket termel a szervezet és szénhidrátokat is megkülönböztetünk egyszerű és összetett formában,és a 4 nap esszerint különül el...néha az az érzésem,hogy vannak akik az elnevezésbe kötnek bele,és így megtalálják az okot,amiért ez a diéta sem jó nekik...ne kössünk bele egymásba...feltételezzük már,hogy másik sem hülye,és felnőtt módjára tud mérlegelni.
2010. jún. 22. 10:07
 16/17 A kérdező kommentje:
az utolsó hsz utolsó mondatával naggggggyon egyetértek!!!
2010. jún. 22. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:

egyszerűen zabálj félre, néha megteheted, nem halsz meg tőle, régebben minden napod ebből állt...

ez a diéta egy f0s

2010. jún. 30. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!