Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma van a szülinapom, SOS?

Ma van a szülinapom, SOS?

Figyelt kérdés

Szülinapomra anyuék készitettek tortát és palacsintákat és azt mondták, hogy alig várják, hogy jöjjenek haza délbe, hogy lássák, hogy hogy izlett. A baj csak az, hogy én egy falást sem ennék, mert egy tök klassz diétán vagyok, de nem is akarom megbántani az ősöket....Szerintetek mit tegyek ?

Ma felejtsem el az egészet és egyek ahogy jólesik, "szülinapomra", vagy inkább .... mit ajánlotok ?

2010. szept. 2. 08:04
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
hat ha megeszed,akkor a dieatadat teljesen felboritja,igy kezdheted elolrol,max megmondod,hogy te fogyozol de egy kiskanallal megkostolod es koszonod stb megenned m minden de mar sok nincs hatra es ha eddig kibirtad akkor nem kene felboritani a fogyit.. :)
2010. szept. 2. 08:09
 2/18 anonim ***** válasza:
75%

Akkor már kedvesebb megoldás, ha odaadod valakinek (barát, szomszéd) a palacsintákat meg egy szelet tortát (rosszabb esetben lehúzod a WC-n, mert a kukában megtalálnák), és azt mondod, Te etted meg. Nagyon finom volt, de szeretnéd betartani a fogyókúrádat, és ennyi bűnözés egy hétre is elég volt. Főleg ezért etted meg reggel, hogy még délután le tudd dolgozni.

Szerintem kevésbé bántódnak meg, mintha az egészet visszaadod nekik, ráadásul kóstolatlanul. Neked sem esne jól a dolog szerintem, elvégre miattad fáradtak annyit.

2010. szept. 2. 08:24
 3/18 A kérdező kommentje:

Na látod, igazad van, tényleg nem esne jól, ha valakiért fáradnék és utána ezt csinálná velem.

És hogy őszinte legyek én is az ilyen WC-re gondoltam, régebb meg is csináltam 1x-2x, de most az is olyan megbántásnak tűnik, sőt, az még nagyobb megbántás lenne minthogy ne egyem meg, merthát WC-n lehúzni amit anyuék csináltak....hát ezt még leirni is sz*r érzés :-D

Na mindegy, lesz valahogy , bár érzem,hogy megőrülök

2010. szept. 2. 08:27
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen diétán is vagy, nem bánthatod meg a rokonokat! És a diétát sem rontod el egy nap(!) zabálással. Max holnap kicsit visszafogod és minden rendben. Egy-egy ünnepélyes alkalom kedvéért fel lehet függeszteni a diétát gond nélkül.
2010. szept. 2. 08:30
 5/18 A kérdező kommentje:
Hát.........van menekülésem?
2010. szept. 2. 08:30
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Van ennek közép útja is.

Nem kell bezabálnod az egészet. Mikor haza jönnek, akkor együtt esztek egy szelet tortát vagy egy palacsintát.

Ha diétán vagy megfogják érteni, egy szelettöl még egy diéta sem dölt meg. Ugyan úgy csinálj mindent ahogy szoktál és egy szelet bele fér . (persze nem minden nap)

2010. szept. 2. 08:33
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én januárban 95 kg voltam. Most 55 vagyok. Ésszel diáztam, és igen, a szülinapi tortámból én is ettem, sőt a rántott húsból is, és nem nyitottam magamra a gázt !!!Egy normális diétába, amivel valóban zsírt adsz le, az ilyennek bele kell férnie. Annak nincs értelme, hogy eszel egy szelet tortát és máris két kg-t visszahíztál, akkor valami nem okés a klassz diétáddal.Egyébként is a diétának életszerűnek kell lennie, az meg nem életszerű, hogy soha nem eszel egy szelet tortát sem, úgyis hosszú távra kell berendezkedned. Nem beszélve róla, hogy nagyon megbántanád anyukádat. Remélem nem 90 napos, vagy valami hasonló "tudományos alapokkal megáldott" diétán vagy. HIdd el , fejben kell eldönteni a diétát, semmi baj nem fog történni, ha ma bűnözöl. Max holnap dupláját mozgod mint általában. Úgyhogy nyugi :)
2010. szept. 2. 08:34
 8/18 A kérdező kommentje:

Na jó, meggyőztetek

Megint.....

2010. szept. 2. 08:36
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális diétát csinálsz, abba belefér évente kétszer (szülinap, karácsony), hogy megedd a palacsintát és a tortát. 1 szelet tortától és 3 palacsintától semmi tragikus nem fog történni sem veled, sem a diétáddal.

Ha meg koplalsz, úgyis mindegy, nem a szülinapod miatt fogod visszahízni a dupláját.

2010. szept. 2. 09:00
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem úgy hiányzott ide az hogy:

Boldog szülinapot! :)

Egyébként pesze egyél nyugodtan mértékkel a tortádból.

2010. szept. 2. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!