Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma van a szülinapom, SOS?

Ma van a szülinapom, SOS?

Figyelt kérdés

Szülinapomra anyuék készitettek tortát és palacsintákat és azt mondták, hogy alig várják, hogy jöjjenek haza délbe, hogy lássák, hogy hogy izlett. A baj csak az, hogy én egy falást sem ennék, mert egy tök klassz diétán vagyok, de nem is akarom megbántani az ősöket....Szerintetek mit tegyek ?

Ma felejtsem el az egészet és egyek ahogy jólesik, "szülinapomra", vagy inkább .... mit ajánlotok ?

2010. szept. 2. 08:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Boldog szülinapot!

És szerintem egyél, amennyit jólesik, viszont este menj el futni (vagy amit szoktál mozogni), és még 1-2 napig edzz egy kicsit többet, mint általában. Így bőven ledolgozod a plusz kalóriákat :)

2010. szept. 2. 09:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ésszel nyugodtan ehetsz belőle. És boldog születésnapot kívánok én is.:)
2010. szept. 2. 10:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Boldog Szülinapot! szerintem egyél belőle nyugodtan, majd holnap kicsivel többet tornázol, és holnap nem eszel édességet! ma lehet enni!
2010. szept. 2. 10:47
 14/18 anonim ***** válasza:
azért ne falj fel mindent, egy vékony szelet torta, 1 palacsinta + mozgás, ennyitől nem hízol vissza, bár jelentősen hátráltatja a diétát...
2010. szept. 2. 10:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Jajj b+ még jót is tehet a diétádnak. A testépítők is szoktak csaló napokat beiktatni a diétájukba, amikor hirtelen emelnek a szénhidrát és kalória bevitelen, ezzel felpörgetve az anyagcserét. Szerintem még jót is tennél azzal, ha ennél 3 palacsintát, meg 1 szelet tortát...
2010. szept. 2. 12:30
 16/18 anonim ***** válasza:

nekem a ferjem direkt cukormentes tortat csinalt mert tudta hogy fogyozok, isteni volt, de en sem ettem meg egy szeletnel tobbet

DEEEEEE

nemreg volt a szulinapja, es szamos marcipantortat kapott ami tizes skalan 15 csillagot erdemel, es hat egy nagyon vekony szeletet ettem belole.

SEMMI valtozas nem allt be a dietamban, ugyanugy fogyok

kiszamoltam, egy szelet torta kb 500 kalória a legrosszabb esetben, azt meg lemozgom. és megittem egy pohar bort is, nincs lelkiismeretfurdalasom. jól esett.

nagyon nagyon el kell rontanom a dietat, ha ennyitől "elromlana"

annyit egyel, amennyi jól esik, szerintem meg tudod itelni. mondd meg, hogy nagyon finom volt, es a tobbit add oda havernak, szerintem ne huzd le.

vagyis en nem huznam le, mert nem ugy neveltek, hogy kajat lehuzzak a wcn.

szerintem ha jo fej oseid vannak, megertik, es siman jo, ha eszel elottuk egy kicsit, akkor legalabb ok is megnyugszanak.

vagyis en ezt tennem.

de tenyleg, amit a szived diktal, es amitol nincs lelkiismeretfurdalasod.

2010. szept. 2. 13:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Te komolyan lemondanal a tortadrol, es megbantanad a anyukadat? Szerintem ez a wc-be dobas szemetseg!

Egyszer vagy X eves, legalabb azon a nap engedd el magad...

A masik dolog meg,hogy ott van a sport!

Amugy meg... Boldog Szulinapot! :)

2010. szept. 2. 17:30
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia először is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!! Az Isten éltessen még nagyon sokáig:))))))

Másodszor:Ne bántsd meg a szeretteid ők fáradoztak,készültek miatad! Egy nrmális diétába bele kell,hogy férjen egy születésnap.Max.másnap 2km-el többet futsz:)

Érezd jól magad a bőrödben:))

2010. szept. 3. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!