Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mi tegyek, ha gyümölcsnapra...

Mi tegyek, ha gyümölcsnapra esik a szülinapom?

Figyelt kérdés
A férjem biztos készül,nem ronthatom el mindenki örömét,csak mert nekem gyümölcsnapom van.Fel lehet cserélni a napokat?Mondjuk ha keményítő után gyümi jönne,és akkor a szülinapom szénhidrátra esne.Ezzel még mindig kevesebbet ártanék,nem?SOS :S
2010. jún. 22. 06:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%

Látom hogy téged is elkapott a 90 napos elmebaj...-.-

És csak hogy a kérdésedre válaszoljak: Nem lehet felcserélni a napokat ebben a marhaságban.

UI:Ha fogyni akarsz keress fel egy dietetikust és/vagy válts életmódot.

2010. jún. 22. 07:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Iktass be valahová egy víznapot, azzal tudsz csúsztatni, de cserélni a napokat nem jó .

(bár biztos jobb mint ha megbántod a férjed)

2010. jún. 22. 07:04
 3/17 A kérdező kommentje:
Hűha...mivel annak a víznapnak gyümölcsnap után kellenne jönni,az ma van ( a szülinap előtt az utolsó )...és nem tudom,hogy fel vagyok-e készülve lelkileg... :) :) :) már a tegnapot is olyan nehezen bírtam gyümivel,valahogy ez most nyűgösebb volt,mint idáig...hát nem tom...és víznapon csak víz?...semmi üresleves,gyümölcslé,tea,tej??? :S
2010. jún. 22. 07:21
 4/17 A kérdező kommentje:
Tudom,h azért VÍZnap,mielőtt bárki írná,de az ilyen papírkutyáknak is,mint én??? :D
2010. jún. 22. 07:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szülinapodon tornázz egy nagyot. Aztán egyél, amit csak megkívánsz. Aztán szexelj egy óriásit, s másnap kicsit többet tornázz, mint rendesen.
2010. jún. 22. 07:31
 6/17 A kérdező kommentje:
:)...sztem ez a válasz hasznos...
2010. jún. 22. 07:33
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

semmi bajod nem lesz ha 1 nap töbet és vegyesen eszel,folytatod utána...

ezért nem éri meg elrontani a napot...

2010. jún. 22. 07:55
 8/17 anonim válasza:
48%

KIKÖTÖM!!

A 90 NAPOS DIÉTA NAGY SZAR!!

UGYE AZT ÍRJA,H NEM JÖNNEK VISSZA A KILÓK?!

A KIS FAXOMAT UGYAN ÚGY VISSZAJÖNNEK A KILÓK!

NEHEZEN MEGY LE, NEHEZ MEGBÍRKÓZTAM VELE, ÉS MIND VISSZAJÖTT PEDIG BETARTOTTAM,H A DIÉTA UTÁN IS REGGELIRE CSAK GYÜMIT ESZEK!!

KEZDJ SPORTOLNI! MÁR A TAKARÍTÁSSAL IS TÖBBET FOGTYAM XD :D

2010. jún. 22. 08:11
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát az tuti,hogy én is ennyire el lennék keseredve,ha mindent megtennék,és semmi eredménye.Hat hete keményen tekerem a szobabiciklit,és nagyon spannol,hogy már most szép a combom...nekem az ad erőt,h apró sikereket érek el.
2010. jún. 22. 08:35
 10/17 anonim ***** válasza:

Azért olvasd el itt azokat a kérdéseket is, amik a 90 napos "mellékhatásairól" szólnak. Sokan lettek közben cukorbetegek.

4 napból 3-szor szénhidráttal tömöd magad: a keményítő és a gyümölcscukor is szénhidrát.

2010. jún. 22. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!