Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Ismersz olyat, aki elkezdte,...

Ismersz olyat, aki elkezdte, vagy megcsinálta a 90 napos diétát, és utána rosszabodott az egézsége?

Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 21:56
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
#20 a válasz egyszerü:örökké elcsábulok az édességek miatt,amit most már remélhetöen meg tudok állni.
2018. aug. 30. 07:07
 22/51 anonim ***** válasza:

Szíves figyelmedbe:

[link]

2018. aug. 30. 07:12
 23/51 anonim ***** válasza:
19%
#22 Aha,belinkeled ide az izomtibor oldalt,ahol mindenki táplálkozási szakértö...Tényleg,az hogy van,hogy aki elkezd gyúrni,az azonnal táplálkozási tanácsadó is lesz egyben? :D
2018. aug. 30. 08:37
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
Mert te ugye táplálkozási szakember vagy ugye? Gondolom tételesen meg tudod cáfolni azt ott leírtakat... De mindegy is. Felölem azt csinálsz,amit akarsz.
2018. aug. 30. 12:26
 25/51 anonim ***** válasza:
#19, ha működne ez a kamudiéta, bőven elég lett volna egyszer megcsinálnod. Azonkívül meg lehet vele fogyni, persze...a gond csak az, hogy izmot adtál le, nem zsírt. Persze az mindegy, mert a mérleg kevesebbet mutat...
2018. aug. 30. 15:21
 26/51 anonim ***** válasza:

#23: azért, mert ezek a srácok minél jobb eredményt akarnak elérni, és éppen ezért sokan dietetikusokkal, egyéb táplálkozási szakértőkkel konzultálnak. Gyakorlatilag grammra, makrók alapján kiszámolt étkezésük van.

Nekem anno, amikor életmódot váltottam, rengeteget segítettek a tanácsaik. Sőt, most, hogy iskolába szükségem van tuningra, a vitaminjaimat is az ők segítségükkel állítottam össze.

Sokkal jobban átlátják a test működését, mint egy átlag ember.

2018. aug. 30. 16:47
 27/51 anonim ***** válasza:
0%
#25 Mondj egy olyan diétát,ami annyira hatékony,hogy utána sosem kell ismét fogyókúráznod!
2018. aug. 30. 16:55
 28/51 anonim ***** válasza:
0%
#24 Nem vagyok az,csupán leírtam,hogy nálam működött.Itt meg mindenki fikázza egyből,de gondolom,nem csinálta meg egyik sem.Csak könnyebb egyből kötözködni.Felőlem ne csináld,abszolút nem érdekelsz,csak nem kell a duma akkor,amikor semmi tapasztalatod nincs ebben.
2018. aug. 30. 17:00
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

#27: a diéta annyit jelent, étrend. Ha életmódot váltasz, alapjaiban változtatod meg az étkezési szokásait, illetve természetes része lesz az életednek a sport.

Ettől alapból fogysz, és utána se bízol vissza, és soha többet nem kell fogyókúráznod.

A női magazinok diéták viszont csak átmenetileg. És mihelyst visszaállsz arra az életmódra, amitől elhíztál, ugyanúgy újra el fogsz hízni!

A 90 napos ráadásul a veszélyesek közé tartozik, mivel tápanyagot (fehérje) von el a szervezettől.

Igen,le lehet tőle fogyni, de nagyrészt izomvesztességgel, márpedig a test formáját az izomzat határozza meg!

Másrészt a fentiek miatt nem lesz tartós!

2018. aug. 30. 17:25
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám neked,dagadt okoshülyének,hogy testépítéssel foglalkozok,több mint 30 éve sportolok, úgyhogy van némi rálátásom az emberi test működésére táplálkozás tekintetében. Tudod vannak evidenciák. Nem kell kipróbáljam ezt a fasságot, mert tudom,hogy sz@r. Mint ahogy a konnektorba sem nyúlok bele,mert megbass az áram. Természetesen tisztában vagyok vele,hogy leírhatnánk itt száz észérvet, hogy miért nem jó a 90 napos agyrém,de te tipikusan az a kövér ember vagy,aki nem képes befogadni az információt.
2018. aug. 30. 17:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!