Ismersz olyat, aki elkezdte, vagy megcsinálta a 90 napos diétát, és utána rosszabodott az egézsége?
#23: azért, mert ezek a srácok minél jobb eredményt akarnak elérni, és éppen ezért sokan dietetikusokkal, egyéb táplálkozási szakértőkkel konzultálnak. Gyakorlatilag grammra, makrók alapján kiszámolt étkezésük van.
Nekem anno, amikor életmódot váltottam, rengeteget segítettek a tanácsaik. Sőt, most, hogy iskolába szükségem van tuningra, a vitaminjaimat is az ők segítségükkel állítottam össze.
Sokkal jobban átlátják a test működését, mint egy átlag ember.
#27: a diéta annyit jelent, étrend. Ha életmódot váltasz, alapjaiban változtatod meg az étkezési szokásait, illetve természetes része lesz az életednek a sport.
Ettől alapból fogysz, és utána se bízol vissza, és soha többet nem kell fogyókúráznod.
A női magazinok diéták viszont csak átmenetileg. És mihelyst visszaállsz arra az életmódra, amitől elhíztál, ugyanúgy újra el fogsz hízni!
A 90 napos ráadásul a veszélyesek közé tartozik, mivel tápanyagot (fehérje) von el a szervezettől.
Igen,le lehet tőle fogyni, de nagyrészt izomvesztességgel, márpedig a test formáját az izomzat határozza meg!
Másrészt a fentiek miatt nem lesz tartós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!