3nap rizs 3 nap fott csirkemell 3 nap gyumolcs es utana egy 90 napos dieta? Ezzel lehet elerni fogyast?
Ha engem kérdezel, hülyeség így diétázgatni.
Keresd meg, hogy nőknek a te korodban mennyi a napi ideális kalóriabevitel, és ahhoz tartsd magad napi ötszöri étkezéssel, és sok folyadékkal (lehetőleg szénsavmentes víz).
Miért akarsz izmot bontani? Sosem értettem a cukrokkal fogyást... Márpedig a 90 na;os s a kis ötleted is egy fehérjenap, 2-3 szénhidrátnappal, idióta nagyon. S hol marad a zsír mint esszenciális tápanyag? Én inkább zsírnapot tartanék az egyik cukornap helyett, az is izmot bont, de kicsit jobb s főleg egyénibb :D
De most komolyan, mindennap rendesen kéne enned, elég fehérje, zsír, energia. Semmi értelme az ilyen drasztikus, a test igényeire fittyet hányó dolgoknak.
Mi a baja van sokaknak az életmódváltással, rendes mozgással és a kiegyensúlyozott, élvezetes, laktató, szolid kalóriadeficitet jelentő étkezéssel? Fel nem fogom, miért kell valami vad dolgot kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!