Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Szerintetek lehet eredményes...

Szerintetek lehet eredményes a fogyókurám?

Figyelt kérdés
130 kg vagyok 20 éves nagyon túl sulyos !!eddig soha nem figyeltem oda az étkezésemre midig ősze ettem mindent és rá adásul sokat !el határoztam hogy egy 20 kg le adok és már 1 hete kezdtem! azóta eszek paradicsomot,paprikát,almát,sima párizsit egy kicsit ,és kenyér helyet napi 5-6 zsemlét,zsir égetőként pedig alma ecetet iszom higitva ! és esténként el járok mindig futni 2-3 km t !!!kevesebbet eszem jóval,zőldséget ,gyümolcsot és most sportolok !!szerintetek sokat számit és fogok fogyni ?kőszőnőm a bizalmat !
2010. jún. 18. 23:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm !!!

email cimem: frici18@citromail.hu

2010. jún. 19. 15:57
 12/16 anonim ***** válasza:

12:34

Átlagemberről van szó nem testépítőről, ne hülyéskedj már hogy nem ehet sót, mert az vizet köt meg. Versenyre készül, hogy vízhajtania kell? nem.

Amúgy meg ha testépítő lenne, akkor se pulykasonkával, meg puffasztott rízzsel kellene diétáznia...

2010. jún. 19. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Elkültem az emailodra. remélem hasznát veszed.
2010. jún. 19. 21:02
 14/16 anonim ***** válasza:

20:01 nek.

Szia!

Nekem bevált és még 3 barátomnak, és 49 embernek a konditeremben akiket én edzek. Aki fogyni akar és gyorsan az ne egyen sót csak minimálisat. Jó lesz az neki az az edzésterv. Én már lefogyasztottam közel 100 embert ezzel a módszerrel.Tapasztalatból mondom, nem most szoptam ki az újjaimból. Ha Ő komolyan veszi és csinálja ezt az étrendet , akkor komoly eredményeket fog elérni. Neked más a véleményed amivel nincs gond. Én meg csak azt írom le ami már bevált.

2010. jún. 19. 21:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm !!remélem én is hogy sikerűl !!!
2010. jún. 19. 23:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Biztos bevált, de nem a só miatt, hanem a rendes kajálásnak, és az edzéstervnek köszönhették. Ha lefogyasztottál 100 embert akkor tudod, hogy nem az számít h hány kilót fogynak, hanem h hány kiló zsírt. És ehhez meg semmi köze nincsen a sónak. Úgy csak megkeseríted az életüket, és könnyebben abba fogják hagyni a diétát, ha íztelen kajákat kell enniük.
2010. jún. 23. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!