Ha a 90 naposhoz tartom magam, és esténként még bekapok 2 stadalaxot, akkor gyorsítok valamit EZEN A TÍPUSÚ fogyókúrán?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 18:25
1/3 anonim válasza:
hashajtót akkor kell szedni, ha muszáj, nem fogyókúrás célzattal....
2/3 anonim válasza:
én 1x kipróbáltam... pár nap után hozzászokott a szervezetem és nem is volt tőle hasmenésem... csak ha többet vettem be... ez olyan mint a drog... 1re többet "akar" a szervezeted ahhoz hogy hatásos legyen... felesleges is elkezdened szedni
3/3 anonim válasza:
hashajtót nem szabad szedni!
megbomlik a só- és vízháztartásod, vitaminok nem tudnak rendesen felszívódni...és akár életedre szóló bélrenyheséget szerezhetsz magadnak. nem túlzok:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!