Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Belekezdtem a 90 napos diétába...

Belekezdtem a 90 napos diétába, de annyira kívánom az édességet, h már a falat kaparom. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Már alig várom a szénhidrát napot! :S Nagyon eltökélt vagyok,mert ezt találom az egyik legbarátságosabb diétának,de megveszek vmi édesség nélkül!Nem vagyok éhes,eleget próbálok enni,de nincs vkinek ötlete arra,h az egyes napokon mit lehet desszertként fogyasztani?Bűnözés nélkül,mert ha egyszer kilengek,akkor tuti abba is hagyom az egészet.SOS
2010. jún. 14. 14:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Akkor úgy veszem,h nincs okosság...akkor ingyen és bérmentve vállalom kisebb lakások tapétázás előtti faltisztítását...később nagyobbakét is.. :) :) :)
2010. jún. 14. 16:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen 16:06-os!:D
2010. jún. 14. 17:20
 13/16 anonim ***** válasza:
utolso vok, elfelejtettem megkérdezni hogy sportolsz valamit a fogyokura mellett?Ha igen akkor mikor , mennyit, és mit?:D
2010. jún. 14. 17:21
 14/16 A kérdező kommentje:
kinek mit jelent a "ne off-olj"?
2010. jún. 14. 19:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen,de csak keveset,minden reggel és este futok fél órát.Nem,nem kocogás,hanem futás:)

És ma gyümölcsnapom van,ami kicsit nehéz,de kibírom:)

2010. jún. 15. 10:03
 16/16 anonim ***** válasza:
oké, köszi:)
2010. jún. 15. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!