Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mitől híztam ha fogyókúrázok?

Mitől híztam ha fogyókúrázok?

Figyelt kérdés

Sziasztok kérlek segítsetek

22L vagyok 155 cm és 61 kg

úgy december elejéig 54 kg voltam,karácsony után (58kg) kezdtem el nagyon durván hízni, januárban elhatároztam hogy fogyni szeretnék 2 hónap alatt 6 kg

Elkezdtem fogyókurázni de ahelyett hogy fogytam volna hízok egyre jobban és jobban mára már ott tartok hogy 58 helyett 61 kg vagyok megint híztam

Reggelire salátát eszek hétvégén tojás

Ebédre leves,hal,főzelék

Délután yoghurt vagy gyümölcs

17 óra után már egyáltalán nem eszek

1 hete már a kalóriabázis.hu ra is beregisztáltam és ott 809 kcal kellene ennem de csak úgy 400 kcal tudok megenni összesen

Alapból is kevesebbett eszek és nem értem ezt a nagy hízást

2018. febr. 6. 01:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Baromira keveset eszel.

Persze vizsgáltazsd ki magad, pajzsmirigyet sem árt.

DE ez akkor is kevés, egyél normálisan. Reggelire pl salátát? Éhezik a szervezeted, ilyenkor előfordulhat,hogy éppen tartalékba megy át és nemhogy nem fogysz, még hízol is.

Másik dolog,hogy ennyire ne legyél belebetegedve a méregetésbe. 1-2 kg eltérés tök normális.

Másik kérdésem,hogy mennyit iszol? A fogyáshoz legalább 2-3 liter vizet meg kéne innod, erről nem írtál semmit.

A mozgást meg a saját testedhez,lehetőségekhez képest kicsit pörgesd be.

Ha csak kutyát tudsz sétáltatni az is jó, egy jó intenzív, tempós séta is sokat segít.

Csak ne éhezz. Igazából a reggelid semmi, egyedül az ebéded normális. A délutáni kajád is hangyafing, utána meg nem is vacsizol már .

Nagyjából 1 étkezésed van, délben, meg 1-1 nas reggel és délután.Kevés.

2018. febr. 6. 10:17
 12/21 anonim ***** válasza:

úszás, biciklizés nem opció még a séta mellett? utolsó vagyok

ha betegséged is van, úszást általában szoktak engedélyezni

2018. febr. 6. 10:18
 13/21 A kérdező kommentje:

17 után nem vagyok fent jó sokáig mert 21 kor már elmegyek aludni

Reggel 6 kor kelek

2018. febr. 6. 12:43
 14/21 A kérdező kommentje:

Tudom hogy hagymafing amit eszek és ennek ellenére hízok

Fogyókurára fogtam magam

Elhagytam a cukrot és a szénhidrátot de ennek ellenére mégis ez van

2 liter vizet iszok csak

2018. febr. 6. 12:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Tanácsot kérnék hogy min kéne változtassak mert az hogy leírjátok hogy hülye vagyok hagymafing amit eszek ettől még nem tudom mit kéne másképp csináljak
2018. febr. 6. 12:48
 16/21 anonim ***** válasza:

Elsőnek is napi 3 liter vizet igyál! Sima vizet de vaghatsz bele citrom vagy uborkát is. Csalán tea is jó de cukor nélkül. Semmi mást ne igyál szerintem mert cukros meg minden ilyen és nem jó.

Másodikként pedig a kaja...keveset eszel.

Joghurtbol csak zsírszegényt és turobol is, én alt. lidlbe szoktam. Sajtot is ehetsz de lightet. Tojás az jó de egyel mellé sok zöldséget, de este ne egyél paradicsomot már. Gyumolcsoket ne nagyon egyel mivel sok a cukor benne. Néha néha ehetsz de akkor is inkább almát. Mandarinba és a banánba is sok.

Van cukormentes ketchup vehetsz azt és csinalhatsz spagettit, de nézzél olyan tésztát amibe nem sok a szenhidrat. És abból csak keveset.

Teljes kiőrlésű toast kenyeret egyel, cottage cheest, felvagottat. Tojás is mehet de pl 3tojas abból 1 tojás sárgája és 3feherjevel. Bundás kenyeret is így csinálhatsz. Kokuszliszt és olaj/zsír az jó és az olíva olaj is. Más nem jó!!!

Basmati/barna rizs, köles, kuszkusz, bulgur, édesburgonya, pufirizs, tk-kenyer, abonett mehet csak köretként!!

Hüvelyeseket, répát, kukoricát, olajbogyot ne egyél!!

Ja és szafi fittol is vannak amelyek szénhidrát csökkentett lisztet, sokáig elég azt is ki lehet próbálni. Remélem tudtam ezzel segíteni!!

2018. febr. 9. 13:09
 17/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!!!

Minden étkezésnel sok zöldséget egyel pl ubit, retket, karfiolt, brokkolit, cukkinit, salátát, paradicsomot, paprikat, padlizsánt, zellert, spárgát!

És napi 5 étkezés meg legyen, az első nagyon fontos ott kb ébredés után max. 1 óra teljen csak el! És a főt tojás a legjobb!! Alt. 100-150gramm zöldséget egyel!

Pl egy reggeli: bundás kenyér:

2 teljes kiőrlésű kenyér(toast), 2 tojás(1sargaja) ezt kisütöd kevés olíva olajon és tetejére 10gramm light trappistasajt és 100-200g ubi, retek.

Ja, és ha főzeleket akarsz enni akkor növényi fozotejszint használj és ne lisztet suriteshez! Nagyon max csak azt lehet!

És ált. 100-180gramm húst egyel és mellé 40gramm rizs, vagy 130-150gramm édesburgonya.

2018. febr. 9. 13:19
 18/21 anonim ***** válasza:
iszol elég vizet? plusz állítsd be kalóriabázison a makrókat. háy gramm zsírt fehérjét és szénhidrátot eszel. lehet valamit ott rontasz el
2018. febr. 9. 22:30
 19/21 anonim válasza:
Menj el inzulinrezisztencia vizsgálatra... Ugyan így voltam mint te majd cukorterheléssel azonnal kiderült😉
2018. márc. 27. 08:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Most komolyan: 5 napja kezdted, megis mire varsz? A fogyas nem igy megy! Csinald kitartoan es menni fog. Ne allj ra a merlegre naponta ketszer, hanem hetente egyszer, es ne csak a merleget nezd, hanem a centiket is.
2018. márc. 27. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!