Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hiztam 7kg-ot, megis mindenki...

Hiztam 7kg-ot, megis mindenki azt kerdezi, hogy fogyokurazok; miert?

Figyelt kérdés
Nem egyszer elofordult mar, hogy az ismeroseim azt mondtak, hogy ne fogyokurazzak mar, mert akkor mar nagyon sovany leszek. Megis hiztam, nem pedig fogytam, es en ezt erzem is magamon. Akkor hogy van ez?
2015. ápr. 28. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez finom gúny akar lenni, nem vetted észre ?
2015. ápr. 28. 10:40
 2/5 A kérdező kommentje:
1. el tudom donteni, hogy mikor guny es mikor nem. Regebben fogyokuraztam, par eve, azota nem. Es nem 1 baratnom megjegyzest tett arra, hogy sokat fogytam, fogyokurazok, mar ne fogyokurazzal!
2015. ápr. 28. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha tőlük kérdeznéd meg? Nem ismerünk, azt se tudjuk hogyan nézel ki. Így nem lehet véleményt mondani.

Nekem is csak az jutott eszembe, hogy célzásnak szánták, de erre egyből besértődtél.

2015. ápr. 28. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha előfordult, hogy azt mondták, ne fogyókúrázz már, az azt jelenti, hogy állandóan fogyókúrázol, és az étteremben csak salátát kérsz rántotthús helyett, ezért rád szóltak. Ettől függetlenül mégis sikerült híznod 7 kilót. Vagy te közölted, hogy fogyózni fogsz, amire udvariasan azt válaszolták, hogy felesleges. A kettő nem zárja ki egymást, szóval nem is értem, mi olyan hihetetlen ebben a sztoriban. Attól, hogy valaki azt mondja, hogy ne fogyókúrázz, neked már nem lenne szabad híznod? Vagy mi az elképzelésed? Fogyni nem szavaktól lehet, hanem mondjuk sporttól és diétától. Ámde, ha eddig anorexiás voltál és most elkezdtél mozogni, akkor bizony hízni fogsz, mert felszedsz egy kis izmot. Szóval jó lenne tudni, hogy mit is csinálsz azon kívül, hogy az ismerőseiddel beszélgetsz a fogyókúráról.
2015. ápr. 28. 15:38
 5/5 A kérdező kommentje:

3. Ennyi ertelmetlenseget se surun lattam egy hozzaszolasban. Soha nem voltam az a tipus, aki folyamatosan mondogatja, hogy fogyokurazik. Hetekig meg a csaladom se tudta, hogy fogyozom.

Ezzel a csajjal speciel soha sehova nem mentem el enni, ha pedig massal megyek, akkor pizzat rendelek, nem salatat...

Mindig 70kg folott voltam, most alatta vagyok igy hizassal is.

Keveset sportoltam, most is a sportolasom par perc tornabol, takaritasbol, illetve neha setabol es a fu locsolasabol all.

2015. ápr. 28. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!