3 napja fogyókúrázok, mérséklem magam az evésben, minden nap 2-3 órát mozgok, mégis amikor reggel megmértem magam, konstatálnom kellett, hogy híztam 1 kilót! Ez mégis hogy lehetséges?
" Ez mégis hogy lehetséges? "
-sehogy
A mérsékelt evést úgy kell elképzelni, hogy mindenből eszek, csak kevesebbet. Pl. amiből régen megettem 2 tányérral, abból most csak eggyel, fél tábla csoki helyett 2-3 kocka stb.
A mozgásom pedig 1 óra tempós séta + 1-2 óra elliptikus trénerezés, de nem úgy kell elképzelni, hogy csak tingli-tanglizás az egész, 8 ellenállási fokozat van a gépen, na ebből a 8-ból én az 5-ösön és a 6-oson edzek, szóval 1 óra után majd kiköpöm a tüdőm.
Nagyon letaglózott a hír, valami ötlet esetleg mit csinálhatnék jobban?
Köszönöm!
4-es, sajnálom! :(
5-ös, kérlek fejtsd ki bővebben! A tempós séta és az elliptikus trénerezés ugyan mi, ha nem aerob mozgás?
Ne naponta mérd magad, hanem legalább egy hónapot várj!
Én is így fogyóztam, szóval ez működik, de nem három nap alatt!!!
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok! :)
Tudom, hogy nem kell türelmetlenkedni, de kívánncsi voltam, meg életemben nem mozogtam ennyit, úgyhogy reménykedtem a változásban.
Arra gondoltam, hogy várok hétfőig, addig ugyanígy csinálom, ha hétfőig sem történik semmi, akkor pedig kipróbálom a paleolit diétát, arról úgyis csak csupa jót olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!