Elvileg igen.
Én is 43-44 kg vagyok, mióta lefogytam, tartom a súlyom, jól eszem és nagyon körültekintően és alaposan edzek. Az állóképességem a sokszorosa annak, ami régebben a hivatalosan "normál" súlytartományban volt. Konkrétan 2 éve nem voltam orvosnál, csak a szűréseken, a vérképem mintaszerű, tökéletesen egészséges vagyok így, bírom a munkát, a mozgást.
Alapból vékony alkat vagyok, csontozatilag is. Ezzel együtt senkit nem ösztökélnék arra, hogy ez legyen a célja, csak azt szeretném ezzel elmondani, hogy a súly csak egy szám, adott esetben lefelé és fölfelé is el tud térni egészségesen a leírt tartománytól.
Igen, de ez függ sok mindentől. Kor nem csontokat izomzat sőt még így sem jönne ki a pontos szám. Ezt te tudod. Ha felmerült ez benned valószínű hogy az vagy. Ha fiú vagy pláne ha lány vagy akkor is lehet. Indulj ki 175cm 70kg15/f normál alkat ól.
/
igen, kevés. 5 kilót még odafér.
karcsú (sovány vagy) szerintem.
ha még vékony csontú vagy, akkor is.
akárhány éves vagy.
ha fejlődő szervezet vagy, akkor ne törődj a számokkal, mert rendeződnek.
ha sovány vagy, és szeretnél hízni, és ezért kérdezed, akkor javaslom az egészséges táplálkozást és az izomépítő sportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!