13 évesen ez soknak vagy kevésnek számít?
2melegszendvics, 4pilótakeksz, egy csomag piskótatallér,egy (műanyagtányér amibe még kisgyerekeknek/babáknak adnak enni) tökfőzelék
ma másfél órát sétáltam lent
ez sok vagy kevés valamint hány kalória lehet így összesen kb, és mennyi kalóriát kéne fogyasztanom?
160cm/60kg
hát ez nem igazán a kérdéshez kapcsolódik de azért köszi
én döntöm el hogy mit kezdek magammal.
Hát, azért fogd is fel hogy gyerek vagy még és fejlődésben vagy. Nem szabad ész nélkül fogyózásba kezdened mert az nagyon nem fog jót tenni.
Próbálj egészségesen és változatosan étkezni, ne ilyen szendvicseket meg kekszeket és hasonlókat egyél. És mozogj többet, a másfél óra séta naponta nem sport... emellett még járj futni minden nap, tornázz 2 naponta legalább, és eddzél.
Kevés a normális kaja.
Sok a nasi. Nem tudom, mi az a piskótatallér, csak sejtem. De hogy egy egész csomaggal megettél, az nem jó. Persze most nem lesz ettől semmi gond, csak ne csináld minden nap.
Tökfőzelékhez jó lett volna valami husi, és abból ehettél volna normális adaggal, nem bébi adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!