Pattanásaim vannak és az önbizalmam már a padlón?!
Figyelt kérdés
nagyon csúnya a bőröm mostanában,mert beraktak fogszabályzót nekem,s kiderült h allergiás vagyok a benne lévő fémre, ezér a böröm nagyon csúnya lett.elötte is voltak pattanásaim de nem anniyra zavaróan mint most.most nagyon sok gyulladt vörös van főként a homlokomon.voltunk bőrgyógyásznál de semmi nm haszált,tehát gyógyszert írt fel,s most azt szedem.3 hónap múlva állítólag már teljesen el fog múlni,1 hónapja szedem de még anyira észrevehetően nem változott. Borzalmasan önbizalomhiányos lettem a böröm miatt,nem merek már ránézni az emberekre..igaz h használok alapozót,de az sem fed le midnent..:( úgy érzem néha h igy már nincs értelme semminek..nagyon elvagyok keseredve..a fiúknál elég jó vagyok (nem egóból xd) de most már az ő irányukba is nehezebben mozdulok,mert félek h zavarja őket az arcom..nem merek flörtölni,és rájuk nézni,esetleg a szemükbe.. szerintetek mit tegyek... alapjából véve elég szép lány vagyok ,ezt a borzalmas dolgot leszámitva :'( .. nagyon zavarja ez a fiúkat..:S.. vagy mit tegyek!!? :(
2010. ápr. 30. 17:50
1/7 anonim válasza:
ne alapozózz, csak ront a helyzeten....menj kozmetikushoz 3-4 hetente az orvosi kezelés mellett
2010. ápr. 30. 17:59
2/7 anonim válasza:
Talána fogszabályzót kéne ki cseréltetni másmilyen ötvözetre...
Ki tudja még mire van hatással..
2010. ápr. 30. 18:04
3/7 anonim válasza:
Hormontablettát írt fel az orvos? Ha nem, kérjetek azt, ha igen, akkor nem tudok segíteni... illetve, vedd ki a fogszabályzót. :D
Bár gondolom milyen sikeres lehetsz a fiúknál ha fogszabályzó kellett... na nem bántásképp, de ez se jön be nekik. :P
2010. ápr. 30. 18:05
4/7 anonim válasza:
Én mondjuk nem lány vagyok, de nekem az egyszeru szappan segített, remekul leszárította a pattanásaimat, csak a bor eléggé száraz lesz tole.
Az lehet, hogy a fiúk a pattanásaidat nézik meg eloszor, ha annyira szembetunoek, ahogy írod, de ha tobbet látnak benned, ill. ha tobbet akarnak toled, akkor nem fogja oket ez zavarni :)
20/f
2010. ápr. 30. 18:08
5/7 anonim válasza:
első vagyok...a sószappan is segíthet...
amúgy én úgy értelmeztem, hogy ki is szedték a fogszabályzót, nem így van?
2010. ápr. 30. 19:00
6/7 anonim válasza:
Vegyél a patikában AKNESOL-t. Vény nélküli, gyógynövényekből készült arclemosó. Nálunk nagyon bevált, pedig itt is van fogszabályozó.
2010. ápr. 30. 22:04
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek..de igen a fogszabályzót kivették!! amúgy meg igen eléggé sikeres voltam a fiúknál,a fogszabályzó nem igen zavarja őket,de ezek a pattanások..hát borzalmasan lenyomták az önbizalmam..a fog.szabi annyira nem volt zavaró..de azért örülök h megszabadulhattam tőle:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!