Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az hogy kicsi az...

Miért van az hogy kicsi az önbizalmam?

Figyelt kérdés

Tudom ez nem fogyókúrás kérdés, de azért írjatok légyszi! A legtöbben pedig dicsérnek hogy milyen jól nézek ki. Páromnak is mondják milyen szép barátnőd van meg minden. De engem zavar hogy van egy kis pocakom és ha néha felpuffad úgy nézek ki mint aki terhes. Meg amúgy is a legnagyobb bajom hogy nincs önbizalmam.

Szerintetek mit tudok tenni hogy legyen egy kicsit több?

2010. jún. 18. 08:22
 1/1 anonim ***** válasza:
állj szépen a tükör elé akár meztelenül is és nézd meg magad megláthatod, hogy teljesen jól nézel ki dicsérgesd magad hogy milyen szép a bőröd és milyen csinos vagy:) nekem bevált:) ha pedig nem vagy megelégedve a pociddal akkor csinálj pár felülést minde nnap... pár perc az életedből belefér, és magadnak akarj tetszeni, ne másoknak akarj megfelelni... remélem segíthettem:)
2010. jún. 18. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!