Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy nincs egy...

Miért van az, hogy nincs egy kicsi önbizalmam sem?

Figyelt kérdés

Csúnyának nem vagyok olyan csúnya, sem kövér, mások szerint: csinos. Persze én nem tetszem magamnak. Ezért inkább nem is megyek sehova. inkább itthon ülök. Félek kimondani amit gondolok. Félek túl közel kerülni az emberekhez. Félek a szerelemtől.

Gátlásaim vannak.

15 / L

Miért van ez és hogy tudnék megváltozni? :S

2010. szept. 12. 00:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló a problémám:( 23/F
2010. szept. 12. 00:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor reménykedjünk, hátha kapunk egy jó kis " útbaigazítást ". :P
2010. szept. 12. 00:13
 3/14 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam. Aztán elkezdtem figyelni mit csinálnak a menő arcok másképp.. Elkezdtem bulikba járni, motorozni, síelni, meg vettem csomó márkás cuccot. Tudom ezek csak külsőségek de ezek erőt adtak, hogy belül is tudjak változni..
2010. szept. 12. 00:15
 4/14 anonim ***** válasza:
19/F voltam..
2010. szept. 12. 00:16
 5/14 anonim ***** válasza:
keress valami célt az életedben. pl kezdj el gördeszkázni, zenélni, táncolni akármit amit szeretsz. élj a célodnak és boldog leszel=nagyobb önbizalom, kisugárzás. élj az életednek.
2010. szept. 12. 00:19
 6/14 A kérdező kommentje:
Mindig akartam zenélni de sosem jutottam el odáig. Mert ha pl. beiratkozok egy zenesuliba akkor ott is egy halom új ember, és akkor egyedül vagyok meg minden. Gördeszkázni is akartam de nem szereztem deszkát, meg egyedül az egy kicsit gáz lenne, vagy nem tudom. :/
2010. szept. 12. 00:27
 7/14 anonim ***** válasza:

egyedül sem ciki, mondjuk igaz, hogy társsal könnyebb lenne :D

de van ezer más dolog amit csinálhatsz, amiért élhetsz, és szerintem ez az egyik legfontosabb dolog =)

2010. szept. 12. 00:45
 8/14 A kérdező kommentje:

Hát sajnos ilyen nincs és ötletem sincs, hogy mi lenne jó. De igazából ez annyira nem kötődik a problémámhoz. Mert ha van egy életcélom. pl: énekesnő szeretnék lenni és beleadok apait, anyait, hogy megvalósuljon az álmom, attól még nem leszek bátrabb, sőt még lehet jobban visszahúzódok és élem a magam kis privát életét.

Ja és lehet jobban érezném magam, ha több barátom lenne, nem ? És ezt hogy valósítsam meg ?

2010. szept. 12. 00:50
 9/14 anonim ***** válasza:
35%

Azért mert egy büdös szánalmas nyom*rék vagy h ilyeneken gondolkodsz.

A szobában ülés helyett menj emberek közé, ismerkedj, szórakozz és ne emozz te szerencsétlen. (mert már nem lesz szabad hely a csuklódon. :D)

2010. szept. 12. 10:49
 10/14 anonim válasza:
Figyu, így sose lesz! HA nagyon is rosszul érzed magad, mozdulj ki, ne ülj otthon! Tapasztalatból mondom, csak te tudsz magadon változtatni! Próbálj minél többet beszélgetni másokkal, elmenni másokkal sétálni, buliba, akármi! Elösször nagyon kényelmetlenül fogod magad érezni, ha megkell szólalni, de 1 hónapon belül elkezdenek változni az érzéseid. Meglátod majd hogy milyen jó ha nem vagy egyedül, és egyre inkább el tudsz majd lazulni... :) Menni fog, csak szánj magadra mindig időt, és mondom, ha összeszorított foggal is, de barátkozz, ne ülj otthon! ha gondolod, adj egy msn-t priviben, és segíthetek, legalábbis megpróbálok. :)
2010. szept. 12. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!