Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Baj, ha a diéta alatt nem...

Baj, ha a diéta alatt nem iszok rendszeresen levest?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
A leves sokat segít a diétázónak: alacsony a kalóriatartalma, így kevesebbet fogsz enni a főfogásból, illetve a folyadék serkenti az emésztést is.
2010. ápr. 24. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
hát rendszeresen kell inni. De az előttem szólónak igaza van, egészségesebb. De vizet is igyál ;)
2010. ápr. 24. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, ha megiszod a szükséges vízmennyiséget. Az sokkal jobb, mint sós (netán édes) lötyiket enni. És én levessel is sokat tudok enni, szóval a mennyiséget sem befolyásolja jelentősen. Az, hogy folyadékkal eltelíted magad, és kevesebbet eszel, csak legenda. Lehet, hogy így van, de sokkal hamarabb megéhezel, és aztán nasizol vagy zabálsz összevissza. Szerintem normális adagokat kell enni szénhidrátmentes vagy alacsony szénhidráttartalmú dolgokból, az a lényeg.
2010. ápr. 25. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, és a folyadék nem "serkenti" az emésztést, hanem felhigítja a gyomorsavat, és ezzel pont hogy akadályozza.
2010. ápr. 25. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!