Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Light kóla diéta alatt?...

Light kóla diéta alatt? Valaki itta rendszeresen?

Figyelt kérdés
azt olvastam az a vörös hajú magyar modell aki a topmodellleszeket vezette (vmilyen viki) is egy csomó ideig light kólán és zöldalmán élt. én persze nem akarom ezt, csak nassolás helyett inkább light kólát innék, mert alig van benne kcal, finom és engem kifejezetten laktat. mit gondoltok róla? Valaki szokott rendszeresen inni?
2010. szept. 26. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne azt igyál, ha fogyózol.. Lehet, nem hízol tőle, de tönkreteszed a szervezeted, ha ilyen mérgekkel tömöd. Főzz inkább teát, igyál rizstejet, szójatejet.. A teát, ha nem bírod simán, ízesítsd steviával, vagy mézzel (a méz NEM hizlal, a fruktózt a szervezet teljesen máshogy hasznosítja, mint a szacharózt :)) A kólát hagyd a fenébe, van annál finomabb is. Napi 2 kocka étcsoki pedig nemhogy nem hizlal, hanem javítja a vérkeringést, szépíti(!!!) a bőrt, a hajat, élettartamot nyújt, stb.
2010. szept. 26. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:
fogyi alatt végig ittam cola zerot,és 48kilót fogytam. :)
2010. szept. 26. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:
lehetetlen hogy valaki fogyjon a lightos colatol!
2010. szept. 30. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!