90kg vagyok lány 170cm, leszeretnék fogyni. Mit javasoltok?
Elsősorban az étkezésre figyelj, a fogyás titka 70%-ban az étkezés, a 30%-a mozgás.
Kalórakalkulátort használj támpontként, a napi szükséges kalória alá menj kb 300 kalóriával.
Iktasd ki a fehérlisztet, cukrokt, tésztafélét. Sok zöldség, gyümölccsel vigyázni mert magas a cukortartalma, de lehet és kell is fogyasztani, sovány tejtermékek, túró, sovány hús (pulyka, csirke, nyúl, vadhús) zsíradék oliva vagy lenmagolaj.
A mozgást kezdheted kocogással, úszással, biciklizéssel, ami kíméli az izületeidet a nagy terheléstől, ha veszítessz a súlyodból akkor áttérhetsz a futásra, kardiozásra, otthoni tornára, millió van you tube-on.
Ami bejött nekem, hogy napi szinten vezettem egy füzetbe, hogy mit ettem aznap. Illetve, 3 liter víz a minimum.
Az elején el fog indulni és lesz amikor megáll majd a fogyás. Akkor se add fel, csökkentsd tovább a kalóriát (akkor már könnyebb lesz kicsivel) és növeld a mozgást. Időtartamban, intenzitásban. Érdemes a tornákat is variálni, hogy az izmod ne szokja meg új inger érje és dolgozzon.
Én 121 kg.-ról fogytam le így 71-re. Sok sikert!
- Én soha sem voltam ilyen túl súlyos....
- Max 10 kg kellett eddig le adnom....
- Az előttem hozzászólókkal egyet értek...de ki egészíteném annyival ami nekem külön be vált....
- Ez a Tibeti Kefir....
- Házi tejből...kefir gombával készül otthon...vagy 5 éve használom...
- Azonkívül hogy Rák megelőző-vissza fordító hatása van...be állítja az étvágyat is....ha eszed alapból nem leszel annyira éhes...és így sokkal könnyebb fogyni !!!
- A gombát kézről-kézre adják...kérdezz utána hogy ahol te laksz...csinálja -e valaki..és kérj..kb 1 kávéskanálnyit...ez át alakít 1 L tejet....
mozogj többet + változtass a táplálkozásodon
MA
"Nőj inkább még 30 centit, és máris optimális lesz a súlyod."
Mihez képest lesz optimális? Az átlag petyhüdt 12 egy tucathoz képest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!