Pontosan mi is a citromos vizes és az almaecetes diéta alapja? )
A valódi,gyomorfekélyes hülyeségig menő gondolatok.
Testmozgás kell,meg életmódváltás.
Csípőből arra a részre koncentrált gyakorlatokkal fogyhatsz.
Az almaecet teljesen kikészíti a gyomrot,amennyiben rendszeresen,nagy mennyiségben alkalmazzák.
Nem bántani akarlak,hidd el.
Sem az almaecet, sem a citromlé nem árt a gyomornak, mert a gyomorsav sokkal erösebb sav, mint ezek. Ezek legfeljebb felhígitják a gyomorsavat, de savasabbá nem teszik.
Ettöl függetlenül egyik "diéta" sem használ, pontosabban csak annyiban, ha valaki evés helyett megiszik ezekböl 1-2 pohárral - de ha tiszta vizet inna, az is ugyanennyire hatna.
HOL írtam, hogy KÖZÖMBÖSÍTI!?!?!?!?
A hígítás meg a közömbösítés két teljesen különbözö dolog!!!!!
NEM erröl volt szó, hanem arról, hoyg ha egy töményebb savba egy hígabbat öntesz, akkor az eredmény a kettö közötti savasságú lesz.
Mivel a gyomorsav savasabb, mint az almaecet vagy a citromlé, ezért a gyomorsav ezek után IS savas, csak valamennyivel kevésbé.
Ha vizet vagy netán lúgos foyaydékot iszik valaki, akkor még erösebben csökken a savasság. Annyi lúgot azonban nem lehet meginni, ami KÖZÖMBÖSÍTENÉ a gyomorsavat, illetve akkor már elötte szétmarná a nyelöcsövet.
7:
Vegyél élettan leckéket, igazán csak segíteni akartam. De úgy látszik a neten írt baromságok felülírják a 16 év tanulást,és az egészségügyben eltöltött 15 évet. A net a tuti, a szakember xart se ér. Igyad akkor.
Mivel a biológia meg a fizika mindenkre vontakozik, ezért érvényes, amit mondtam. Mellesleg orvosilag is ez az igaz.
Emellett már 30 éve iszom almaecetet, eszem naponta 2-3 citromot és semmi baja a gyomromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!