Valaki próbálta ezt az almaecetes fogyókúrát? Bevált? Mennyit fogytatok, mennyi idő alatt?
Pont ezt magyaráztam legutóbb a kérdezőnek, az anyagcserét. :D
Mindenki tévesen használja ezt a szót, marhára nem az az anyagcsere hogy eszel meg WCzel. Fogyásnál a sejtszintű anyagcsere fontos, az hogy milyen intenzítással működnek a sejtjeid, mennyi energiát használnak fel X idő alatt. Ha kevesebbet eszel logikus hogy alkalmazkodik hozzá a tested és jobban spórol az energiával, ami kifejezetten hátrányos, hiszen a zsírtól csak úgy szabadulhatunk meg ha energiaként felhasználjuk. Mondanám hogy az almaecetnek annyi köze van az anyagcseréhez mint a kolbásznak, de igazából a kolbásznak több van. Az anyagcserénket pár nap alatt belassíthatjuk ha koplalunk de megfelelően kiszámolt diétával hetekig nem lassul be jelentősen vagy akár egyáltalán nem. Az anyagcserét felgyorsítani 1-2magas szénhidrátos úgynevezett töltőnappal lehet. Ezek a napok természetesen megtörik a diéta menetét tehát ezt nem lehet ész nélkül alkalmazni mert akkor többet árt mint használ.
A cikket amit a kérdezőnek elküldtem megtaláltam a neten egy kommentben, nagyon jó arra hogy eloszlassa a ködöt. :)
(a cikk is megér egy misét, de a link most az egyik kommentre mutat, az a lényeg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!