Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudtátok folytatni a fogyókúrá...

Tudtátok folytatni a fogyókúrát, ha elgyengülésetekben olyat ettetek, amit nagyon nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Az elmúlt másfél hónapban nagyon kitartó és következetes voltam. Semmi komoly bűnözést nem engedtem meg magamnak, tegnap azonban mindezzel nem törődve hatalmas zabálást vittem véghez.

Nagymamám jött vendégségbe, hozott valami sütit, piskótás, csokimázas, pudingos...mondanom sem kell, ha a fogyókúra egy háború lenne, akkor ez a süti volt a főellenség. És sajnos legyőzött, megettem belőle egy szeletet, emellett még a saját (igaz diétás, 138kcal) muffinomból is ettem egyet, amit 50g fahéjas almával kísértem le.

Nem ismerek magamra, már nem tudok magamra büszke lenni és úgy érzem, hogy mindaz a küzdelem, amin túl vagyok, ezzel semmivé foszlott. Kompenzálhatom azzal, ha a következő napokban keményebben állok a diétához?

2012. máj. 20. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia :)) ne görcsölj már! Ahogy egy nap alat fogyni nem lehet ugyanugy hizni sem..én minden héten tartok egy 3000 kcalos napot és egy dekát sem hízok tőle. .csak folytasd a fogyót :)
2012. máj. 20. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem nekem sem vész kárba az eddig munkám. Nagyon haragudtam magamra, amiért nem tudtam ellenállni neki, de most kicsit már jobb a kedvem :)
2012. máj. 20. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
na hála az égnek :) tudom milyen szar érzés :)
2012. máj. 20. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze,h tudom,minden szívfájdalom nélkül...Egy hétvége anyósnál meg az ő anyósánál és vége mindennek:)de azért azt nem várhatom el,h csak miattam máshogy főzzenek...

de aztán hazajövünk és ugyanúgy folytatom,mint előtte,max. pár napig többet fogok edzeni:)

Szóval emiatt ne keseredj el,ha nem válik rendszeressé,akkor no para:D

2012. máj. 20. 21:21
 5/5 anonim válasza:
Én január óta figyelek az étkezésemre.Azóta 16 kilót fogytam de időnként van 1 hét is amikor csak zabálok:)Utána ha megint nekiállok még gyorsabban mennek lefelé a kilók.Nemhiába mondják,hogy időnként ajánlatos 1-1 ugynevezett töltőnapot tartani.
2012. máj. 21. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!