Le szeretnék fogyni mit tegyek?
Bár elég durva cucc, de kezdésnek jó és utána sem jön vissza persze csak ha nem zabálsz utána össze-vissza hanem egészségesen és mértékletesen táplálkozol.
Bécsi diéta, [link] . Én 0 mozgással 2 hét alatt 9 kilót fogytam tőle. Fehérjében gazdag tehát semmi bajod nem lesz tőle illetve meg van a napi 3 étkezés, én pl nem iszom kávét így natúr teákkal helyettesítettem ezt a részét. Bár a honlap nem írja, de 2 hétig kell csinálni, értelem szerűen a második héten is ugyan ez a menü.
Sok sikert, nekem ez adta meg a kezdő lökést, utána további 20kilótól szabadultam meg igaz nem csak az egészséges étrendel hanem heti 6x 3 órás súlyzós edzéssel, de rajtam több felesleg volt mint rajtad :)
3-as válaszoló kérlek ne osztogasd a rohadtul hülye tanácsaidat, pláne egy fejlődő szervezetben lévő tininek, mert elhiszi.
Kedves kérdező, csakis életmódváltással, megfelelő szénhidrát fehérje fogyasztással tudsz fogyni. Ja és nem biztos, hogy 3 hónap alatt eléred, de legyél kitartó.
Szóval sovány húsok: csirke, pulyka, hal, sovány marha
sok zöldség
gyümölcs minimálisan és inkább a nap első részében
szénhidrátnak zab, köles, hajdina, bulgur, barnarizs, jázminrizs, basmati rizs, 100% rozsból készült kenyér, kuszkusz stb.
tojás, sovány túró, natúr joghurt, mozarella
sportnak a futás nem rossz, még a súlyzózást a te korodban nem mondom. De egy könnyed aerobicot még bevezethetsz.
Szerintem így sikeres lesz a fogyás, amúgy a 10 kiló nekem soknak tűnik fogyás szempontból neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!