én 18kg szeretnék fogyni 90 nap diéta alatt mindig próbálkoztam a kaja tanács kéne hogy mikor és mennyit egyek?
18 kilót szeretnél fogyni 90 nap alatt?
Kifejtenéd a dolgot? Hány kiló vagy, milyen életmódot élsz, stb.
A 90 napos diéta egy egyoldalú, táplálékhiányos baromság!
Pont ma írtam egy kérdéshez elég hosszú választ, olvasd el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__77..
Csak te mozogj mellette bátran, heti 3-4 aerob, illetve heti 3 teljes testes súlyzós edzés!
18 kg-ra kb fél évet számolj legalább!
Egy liter frissen csavart narancsle. Pl. Liddle-ben Vitafit, Nekem Angliában ez segitett. 1,5 honap alatt 15 kg-ot dobtam le, de en nem vagyok alapvetően kover tipus, csak elhanyagoltam magam. Közben sokat mozogtam. Ez nem futas, hanem hasizimgyakorlatok, es fekvotamasz.
A narancslet egyben kell meginni eves utan, de citromle jobb, csak az sokkal dragabb tisztan. Ugye itt nem cukrozott dolgokrol beszelunk.
10-15dkg sajtot egyel hozza, es hust, itt zsirszegeny kolbasz, diakcsemege 10-20 dkg max pl., tehat nem szalami.
Zoldseget gyümölcsot modjaval. Valamelyik hizlal pl. banan.
Ha 18kg-t le akarsz dobni, ugy hogy az emesztesed is megmaradjon, akkor azt a harmat javaslom. Tejet felejtsd el, es minden lisztet is. Egy zsomlet is.
Kb. 2-3 het mulva kezd gyorsulni a dolog, es beall egy ertelmes szintre. Egyenfuggo, de nekem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!