Miért nem használ a 90 napos diéta?

Én 65 napig bírtam a szétválasztó diétát addigra pedig már ingerlékeny és idegbeteg voltam folyamatosan.
A probléma az volt hogy kezdő vagyok a konyhában így nem tudtam igazán jó élvezhető ételeket készteni és gyakorlatilag folyton éhes voltam.
Miután abbahagytam a diétát a keservesen leadott 4 kilóm kb 1 hónap alatt jött vissza.
Csak nagyon elhatározott , nagy konyhai fantáziával rendelkezőknek ajánlott, vagy azoknak akik meg tudják valahonnan rendelni a változatos étrendet.
Valamennyi mozgásra mindenképpen szükség van.
A szétválasztó diétát megcsináltam úgy, hogy a gyümölcsnapot kihagytam és néha bűnöztem is.Szerintem annyiban jó, hogy kevesebbet eszek a korábban megszokottaknál, a párosítások is jók.
Igazából a fogyásnak életmódváltással kellene párosulnia. Maga a fogyókúra sokkal könnyebb, mint az ezzel elért súly megtartása.
A legnagyobb lényege az egész kúrának, életmódváltásnak a mozgás. A mai hülye, rohanó világban nehéz a mozgás módját, helyét, idejét megtalálni, hiszen mindenkinek másak a lehetőségei.
Ja, és a fentiek alapján 3 hónap alatt 15 kiló lement.
Kitartás...................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!