Elcsabultam egy masik dieta fele, felfuggeszthetem a 90 naposat egy hetre, vagy ez tobbet art, mint hasznal?
Terhesseg elott 65 kg voltam a 179 cm-hez es mivel nem szeretnem az egesz nyari ruhataramat lecserelni, igy jo lenne visszaterni ehhez. Szoptatas kozben meg rakodtam ram kilok, igy 82 kg-mal vagtam bele a 90 napos dietaba, hetente 4-6 alkalommal aerobikozom (amennyit a fiam enged). Most jarok a 30. napnal es jelenleg 76,5 kg vagyok, tehat 6,5 kilot fogytam, ami tudom, hogy szep, de van egy olyan erzesem, hogy most fog a fogyas lelassulni. Meg kb 10 kilot szeretnek leadni.
Regebben csinaltam 1-2 hetig a kaposztaleves dietat, es barmilyen hulyen hangzik, nekem tetszett. Akkor a gyors fogyas volt vele a cel nyaralas elott, most meg az lenne, hogy a lelassult 90 naposat meglenditsem.
Mit gondoltok? Van ertelme, segitene, vagy inkabb maradjak az eredetinel?
Részemről mindkettő értelmetlen.
Nem mindig nyárra kell lefogyni hanem egészséges életmóddal véglegesen és azt megtartani.
Kedves Tigi!
Irtam en valahol, hogy nyarra akarok lefogyni? Pontositok. Azt, hogy kifejezetten csak erre a nyarra szeretnem visszanyerni az alakomat?
Nem hiszem, hogy irtam, de csak neked, hogy tisztan lass: a kovetkezo babaig szeretnem visszaszerezni a regi sulyom, hogy a mar meglevo es jol mukodo ruhataramat ismet hasznalhassam.
Gondolkodtam, hogy a kerdes kiirashoz odabiggyesztem, hogy Tigi felhasznalo (elore kiszamithato) valaszara nem tartok igenyt, de nem akartam diszkriminativ lenni.
Azert koszonom a valaszod, kedves vagy, hogy benezel a 90 napos temakorbe akkor is, ha hanyingered van a tematol.
Maradj az eredetinél, de bioboltokban kapható céklalé illetve káposztalé, amit nyugodtan fogyaszhatsz, de mellette tartsd a 90 naposat. Ha abbahagyod, akkor újra kell kezdened az egészet.
Gyorsíthatod még teákkal, Mecsek fogyi teát írták mások, illetve Szűzteát, tiszító teákat, zöldteát.
Gratulálok a babóhoz!:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!