Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Helyettesíthetem a gyümölcsnap...

Helyettesíthetem a gyümölcsnapot valami mással?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy én nem szeretem a gyümölcsöt
2008. szept. 13. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Pedig gyümölcsöt nem csak a fogyi miatt kell enni. Van egy csomó olyan vitamin bennük, amit csak gyümölcsök révén tudsz a szervezetedbe juttatni. Egyél finom gyümölcssalátát, vagy pépesítsd le őket.

Ja és nem, nem lehet helyettesíteni a 90 naposban sem! A méregtelenítés miatt fontos ez a nap.

2008. szept. 13. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. A gyümölcs az gyümölcs.
2008. szept. 13. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem, nem lehet helyettesíteni sajnos.

Másrészt furcsa amit írsz... A "gyümölcs" tág kategória, és nem tudom elképzelni, hogy egyiket sem szereted :). Sem a banánt, sem az almát, sem a körtét, sem a barackot, sem a dinnyét, sem a narancsot... Mindegyiknek más és más az íze, az állaga, stb... Szerintem biztosan találsz kedvedre valót, és megszeretsz néhányat. Ez azért is hasznos lenne, mert sok bennük a vitamin, és egészségesek :). És SOKFÉLÉK. :)

2008. szept. 13. 22:15
 4/7 A kérdező kommentje:
most ez nem értem hogy lehet az furcsa hogy nem szeretem a gyümölcsöt ?! van olyan aki nem szereti a sültkruplit és az élö paradicsomot ezek is finomak és mégis van olyan aki nem szereti !!!
2008. szept. 14. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Én megértelek. De akkor mi a fenének kezdtél el egy olyan diétát amiben van olyan nap amikor nem ehetsz mást? Ezt nem gondoltad végig úgy hiszem.
2008. szept. 14. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a válaszoló vagyok, aki szerint furcsa, hogy nem szereted a gyümölcsöt :). Csak azért írtam, hogy furcsa, mert a sültkrumpli az sültkrumpli, a paradicsom az paradicsom, de a gyümölcs az gyüjtőfogalom, benne rengeteg különféle ízű dologgal. Édesebbel, savanyúbbal, fanyarral, mézédessel, stb... stbb...Ezért fura, hogy az összes gyümölcsről egy az egyben kijelented, hogy nem szeretd. Olyan mintha azt mondanám: nem szeretm a színt. És nem azt, hogy nem szeretem a zöldet, meg a lilát, de a piros meg a sárga tetszik. De persze semmi gond ezzel, csak nekem fura kicsit. de ez az én véleményem, és nem kell vele foglalkoznod, csak leírtam, meg próbáltalak rábeszélni, hogy találd meg a sok-sok féle gyümi közül, ami esetleg mégis ízlik.

De az előttem szólónak igaza van, ha az összeset nem szereted, akkor tényleg jobb ha másik fajta diétát választasz, mert a 90 naposban minden reggel, és minden negyedik nap egész nap gyümölcsöt kell enni...

2008. szept. 14. 20:37
 7/7 anonim válasza:
Igen, bármivel helyettesítheted, amihez kedved van, amit megkívánsz. Igaz, hogy a hatás kicsit más lesz, de annyi baj legyen!
2010. okt. 27. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!