Melyik nappal kezdjem el? Kenyeret mivel helyettesíthetem?
sajnos nekem a kenyér-zsemle-kifli hozzátartozik a mindennapokhoz, de a siker érdekében szeretném ezeket elhagyni.
viszont nem tudom elképzelni hogy egy lightos reggeli kenyér ill bármiféle péksüti nélkül teljen :(
valami pótló cucc?
tényleg akarom!
1. A 90 napos hülyeség. Életmódváltás kell! Mindennap kell a szervezetednek fehérje, különben az izmaidat fogod elveszteni...
2. Nem kell elhagyni! Tk kenyeret kell enni, nem a fehérlisztes sz*rt...
3. Márpedig nem eheted meg ha FOGYNI akarsz. Fogyni akarsz, nem? Áldozatokat kell hozni... én is péksüti függő voltam, de elhatárotam: lefogyok, ha kell a reggeli kakaóscsigámat is feláldozom, csak fogyjak. Sikerült, - 17 kg.
A reggeli rántottához diéta alatt is ehetsz egy szelet kenyeret.
A diéta nem önbüntetés.A ch csökkentés meg legyen fokozatos ne drasztikus,akkor nem adod fel.
Ha azt mondják a fitnesszfas.zok, hogy ne egyél kenyeret, akkor nem eszel? Ha azt mondják ugorj bele a kútba...
Mozgás és mértékkel kell enni a kenyeret, ennyi. Barátnőm sovány, pedig péksüti imádó, és elhízásra is hajlamos lenne, ha nem enne 3-ad annyit mint én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!