Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Ha én most 95 kiló vagyok, és...

Ha én most 95 kiló vagyok, és elkezdem a 90 napos diétát mennyit fogyhatok vele?

Figyelt kérdés
Persze mellette rendszeresen sportolok, és szándékozom szigorúan betartani. Mit ehetek szénhidrát napon, ha nem akarok kenyeret és tésztát enni?
2010. márc. 7. 21:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

Te nagyokos. Akkor magyarázd meg, hogy miért jó, ha lebontod különböző napokra a tápanyagokat. Ha tudsz rá magyarázatot adni (még mielőtt megkérdeznéd: én tudok, csak nem biztos, hogy a válasznak örülni fogsz), mert mondjuk van egy minimális tudásod biológiából, akkor oké. Aki meg tudja indokolni, hogy miért követ el ekkora baromságot, akkor az csinálja. Én már ezerszer leírtam mindenhol, hogy miért NEM jó a 90 napos, mások is leírták, ettől függetlenül még mindig divat. Ha egész nap azon akarsz tökölni, hogy mi a fenét egyél, ami csak szénhidrát (vagy akármelyik másik), akkor csináld. Ha szenvedni akarsz gyümölcsnapon, akkor hajrá. Úgyse fogod végigcsinálni, mert hamar eleged lesz belőle. Persze sokan örvendeznek, hogy hú, mennyit fogytak vele, de tegyetek meg már egy dolgot, légyszi... csináljatok egy ilyen mérést, tudjátok, a testzsír-százalékról. Már ha mertek. A végeredménynek nem fogtok örülni, az biztos ;)

Nem tudom, mennyivel egyszerűbb végigcsinálni a 90 napost, mint mozogni néha, és emellett ésszerűen táplálkozni. Úgy még jól is éreznétek magatokat, így meg majd dőltök ki sorban (erre is adtak magyarázatot a nagyokosok: a zsírral együtt távozó méreganyagok a ludasak, azért a rossz közérzet - nem ám a helytelen életmód, meg az izomszövetek lebontása - áááá, neeeeem). A "szerencsésebbek" majd orvoshoz is eljutnak, ám legyen.

Akinek meg fingja nincs az egészről, az nagyon kérem, NE okoskodjon! Majd ha jön egy orvos/biológus/akárki, és megindokolja, akkor elhiszem. Addig saját ismereteimre támaszkodom, amivel egyértelműen meg tudom cáfolni az egész baromság hitelességét (de bárki meg tudja, akinek egy csöpp esze van).

2010. márc. 11. 14:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti voltam.

Igen, szükséges a szénhidrát. De nem egyszerre az egész heti mennyiség, egy nap alatt. Egészségtelen. És hidd el, kedves Kérdező, hogy nem kötekedni akarok.

24/L

2010. márc. 11. 14:26
 13/18 anonim ***** válasza:

14:13-as kommentíróval maximálisan egyetértek. A nővérem végigcsinálta a 90 napot, de a gyümölcsnapokat rendszerint a padlón fetrengve töltötte, mert annyira fájt a gyomra. Lement róla 15 kiló, amit a diéta végeztével visszaszedett. Azóta ő is belátja, hogy felesleges időpocsékolás volt.

24/L

2010. márc. 11. 14:31
 14/18 anonim válasza:
0%
Szió:)Én végig csináltam már ezt a diétát 2009.04.30.án lett vége,aztán még 90 napig gyümölcs volt a reggelim.107 kg ról 79 kg ra fogytam le.A vége felé már sportoltam mert elég csúnya volt a bőröm,s most jön a második kúrám,bár azóta is fogytam a sportnak köszönhetően 71 kgra,most épp a 21.napomon tartok és 65.8 kg vagyok jelenleg,Számomra hihetetlen,hogy minimális akaraterővel mennyit lehet fogyni.A célom 60 kg!!!!!!Nekem bevált és a nővéremnek is,aki 2 éve hagyta abba!!!
2010. márc. 11. 17:14
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik biztatnak! Azért jó ha napokra bontom a fehérjét keményítőt és a szénhidrátot, mert egyszerűbb és gyorsabb lebontani a szervezetemnek a tápanyagot külön külön... Mivel nem egyforma könnyű lebontani mondjuk a fehérjét és a szénhidrátot, így nem marad idő, hogy rám rakódjon.
2010. márc. 11. 17:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én végigcsináltam a 90 napot. 17 kg-ot fogytam.
2010. márc. 11. 18:47
 17/18 anonim ***** válasza:
31%

17:35 - és ezt milyen honlapon olvastad? Nyisd csak ki azt a bioszkönyvet...

De alapvető ellentmondás van már ebben a rövid válaszodban is: ha így egyszerűbb lebontani a tápanyagot, úgymond, az azt jelenti, hogy gyorsabban emészted meg. Az emésztés pedig az a folyamat, amely a táplálékból tápanyagokat von ki a szervezet számára, amit aztán az hasznosít. A túl sok tápanyag pedig = zsír elraktározódása. Az aztán tök mindegy, hogy milyen egyszerű volt ezt megemészteni. Abban az esetben nem rakódik rád, ha NEM tudod megemészteni (pl. fosásod van vagy valami).

Még mindig okoskodsz, csak nem tudod, miről. Szerintem az emberek 90%-a nincs tisztában, mitől is fogy mégis :) Pedig ha tudnák, nem örülnének. Én már egy csomó helyen leírtam a magyarázatot, még egyszer nem fogom, úgyse tudok meggyőzni róla senkit. Azt sem tudnám meggyőzni, aki kávéval akar fogyni, vagy káposztalevessel, és inkább eszi ezeket a szörnyűségeket, akármit, csak ne kelljen lemondani a zabálásról. Az egész agyban dől el, de akinek az nincs...

2010. márc. 11. 19:25
 18/18 anonim ***** válasza:
23%

19.25. Én teljesen egyetértek veled, de szerintem hülyékkel nem kell foglalkozni. Ennyi. Kiröhögöm őket azt csá van.

kezdet voltam.

2010. márc. 11. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!