3 hónap alatt ha nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek meg a tornára akkor mennyit fogyhatok?
Én egy 15 éves lány vagyok, 168 cm magas és 65 kg ...:(
Akár lefogyhatok 45 kg- ra azalatt a 3 hónap alatt?
Te lány! 45 kilóra ne! Az már nagyon durván sovány (tapasztalat :S), és a családod frászt fog kapni, anorexiásnak mondhatnak, és elküldhetnek kivizsgálásra, ilyesmik (én most ezt járom, azért írom).
Olyan 55 simán elég lenne, az alá ne menj. 3 hó alatt meg pláne ne, mert az kóros fogyás. Szépen lassan (kevesebb evés, több sport - főleg futás).
mielőtt bárki kilókat ajánlgatna (amellett, hogy igazuk van legalább 55 kg-nak tuti lenned kell ilyen magassághoz)
1 dobj magadról ide egy fej nélküli, felöltözött képet
2 menj el dokihoz és méresd meg a testzsírszázalékodat, ott meg fogják mondani neked, hogy számodra mennyi az ideális testsúly
3 ne csak tornázz, hanem vegyél részt aktívan a testnevelés órán, és heti 3* menj el futni vagy bringázni
kislány, egy kérdésre válaszolj: szeretnél valaha gyereket?
ha igen a válaszod, akkor ne akarj csontsovány gebe lenni
de mint írtam, TESTZSÍRSZÁZALÉK MÉRÉS!!!!!!!
igazuk van a többieknek, ráadásul lehetetlen ennyit leadnod ZSÍRBÓL. azt meg gondolom te sem akarod, hogy az izmod fogyjon, mert akkor végsősoron zsírosodsz (az izom tömege egyre kisebb, akkor a zsír aránya egyre nagyobb lesz).
lehet h 45 kilóval vékonyabb lennél, de a bőröd simán narancsbőrös lenne, és nem feszes popsid meg combod lenne, hanem löttyedt lennél mindenhol. 54-55 kg-ra simán lefogyhatsz 4-5 hónap alatt, de inkább a centiket nézd a mérleg helyett. ha megértetted a fenti izomvesztéses dolgot, akkor érted, miért becsapós a mérleg.
[link] itt van 2 lány 45 kg-val, látod, se mell, se alak se semmi, a fiúk nem szeretik ha a lány medencecsontja szúrja őket, ha átölelik.
[link] ez a lány pedig 55 kg, vékony combok, derék, de van melle, nem állnak ki a csontjai és formás :)
remélem meggyőztelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!