Jó receptek a 90 naposhoz?
Most akarom elkezdeni a 90 napost és olyan jó lenne ha valaki tudna nekem recepteket küldeni amivel meg lehet "bolondítani" egy-egy napon egy-egy étkezést. Köszönöm előre is.
(A "de hülye vagy, hogy így akarsz lefogyni" hozzászólók kíméljenek!!!köszi)
Kedves első. Nem tudom egyáltalán minek válaszoltál!? Nem vagyok kíváncsi a véleményedre!
A többieknek köszönöm szépen!
Pedig nem bírom ki: NE CSINÁLD! Minden kg-ot, amit lefogysz vissza fogsz szedni. Inkább mozogj, sportolj, számold ki mennyi a kcal- és szénhidrát szükségleted (itt van a link, ami segít ebben: [link] Ne kúrát tarts, életmódot válts!
Sok sikert kíván neked valaki, akinek ez a módszer nagyon bevált és még jól is érzi magát. :)
:) tanácsot ad, te pedig lefikázod!
EZ azért nem szép!
Am amit írt az jó tipp!
Hát én 13 éves vagyok,43 kiló
És én saját magamnak állítom össze a napi étrendemet.
!
?
.
Ne szidd az elsőt, mert én is azt tanácsolom hogy most felejtsd el a 90 napos SZ*RT!! Egy baromság, nem értem az emberek miért nem értik meg, hogy minden nap kell enni fehérjét szénhidrátot és zsírt. De ha ennyi eszed van, csináld.
kezdet voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!