Hogy bírjátok ki hogy a gyümölcsnapon csak gyümölcs? ötletek, receptek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 17:13
1/6 anonim válasza:
hát ez a baj a 90-napossal. pl. ha nem csak egész nap gyümölcscukorral tömnéd magad, hanem ennél reggelre jófajta szénhidrátot, estére pedig fehérjét, akkor nem lennél éhes egész nap, és a gyomrodat sem marná a sav...
3/6 anonim válasza:
Reggel 1-ig lakj jól szénhidráttal,és 1után egyél fehérjét!
4/6 anonim válasza:
én reszelt almát szoktam kis fahéjjal, citromléval enni, nem egy laktató kaja, de legalább lehet keverni bele dolgokat, vadítani. ha éhes vagy akkor meg déli gyümölcsök, és sok zöld tea, víz.
5/6 anonim válasza:
Gyümölcssali, turmix, de szerintem zöldség is belefér.
6/6 anonim válasza:
Én mindig azt csináltam, h banánt fahéjba mártottam, és az úgy nagyon finom (sztem;D), meg az is tök jó, ha mindenféle gyümölcsöt összevágsz egy tálba még előző este, és az másnap reggelre isteni lesz:D
Viszont a 90 napos tényleg nem egészséges! Ha van rá lehetőséged, inkább élj egészségesen, nekem az jött be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!